Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gera žinia panevėžiečiams: dalinai atidaroma Senamiesčio-Tinklų gatvių sankryža

Nuo liepos 11 d. Panevėžyje prasidėjo S. Kerbedžio, Senamiesčio ir Tinklų gatvių sankryžos remonto darbai. Čia, kaip skelbiama, iki rugsėjo 1 dienos vyks žiedinės sankryžos įrengimo darbai.
Saugos diržas
Saugos diržas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Remonto darbai panevėžiečius privertė apsišarvoti geležine kantrybe, mat šioje miesto dalyje gatvės tapo kone nepravažiuojamos dėl nuolat susidarančių spūsčių.

Tuo tarpu šeštadienio popietę, Panevėžio miesto savivaldybės profilyje socialiniame tinkle „Facebook“ pranešta, kad šiandien dalinai atidaroma Senamiesčio-Tinklų gatvių sankryža.

Panevėžio miesto savivaldybės Miesto infrastruktūros skyriaus vedėjas Dalius Vadluga kiek anksčiau naujienų portalui JP teigė, kad darbų šioje sankryžoje bus atlikta už 888 tūkst. eurų.

„Kurį laiką į S.Kerbedžio, Senamiesčio ir Tinklų gatvių sankirtą nebus galima įvažiuoti iš Tinklų gatvės ir nuo Vaivadų gyvenvietės pusių. Į miestą, iš Kupiškio pusės, bus galima įvažiuoti Paliūniškio gatve. Be to, nuo liepos 11 dienos buvo atidarytos Elektronikos gatvės dvi juostos. Žiedinės sankryžos įrengimo darbus atlieka UAB „Fegda“, – aiškino D.Vadluga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius