Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Internetiniame aukcione parduodama „Lamborghini Sesto Elemento“ kopija iš „Need For Speed“ filmo

Automobiliais besidomintys žmonės žino, kad kino juostoje „Need For Speed“ buvo filmuojama nemažai netikrų superautomobilių.
„Lamborghini Sesto Elemento“
„Lamborghini Sesto Elemento“ / „Facebook“ nuotr.

„McLaren P1“, „Koenigsegg Agera“ bei „Lamborghini Sesto Elemento“ – keletas iš jų. Neaišku, kokie tiksliai yra šio filmo siužeto vingiai, tačiau filmavimo metu kai kurie automobiliai buvo smarkai sudaužyti.

Vienas iš jų – „Sesto Elemento“ kopija, kurią šiuo metu galima įsigyti. Internetiniame „Ebay“ aukcione parduodamas šis sumaitotas automobilis.

Po netikro „Lamborghini“ kėbulu nėra nei variklio, nei pavarų dėžės. Bet kuriuo atveju, iki realaus „Sesto Elemento“ šiam eksponatui – kaip pėsčiom iki mėnulio, tačiau sutvarkytas toks automobilis tikrai taptų dėmesio traukos objektu.

Mat, beveik visas tikrasis „Sesto Elemento“ yra pagamintas iš anglies pluošto, tuo tarpu šiame automobilyje matoma nemažai plieno, aliuminio bei kitokių detalių.

Dabartinė šios sudaužytos kopijos kaina siekia beveik 10 tūkst. JAV dolerių, tačiau aukcionas baigsis lapkričio 20-osios naktį, taigi kaina gali smarkiai pakilti. Kad ir kaip būtų, netikras „Sesto Elemento“ reikalauja bent dviejų labai „tiesių“ rankų.

Aukcioną galite stebėti paspaudę čia.

VIDEO: „Need For Speed. Ištroškę greičio“ filmo anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius