Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išnuomotu „Corvette“ „lenktynininkas“ sukėlė septynių automobilių avariją Niurburgringe

Septynių automobilių susidūrimas Niurburgringe vienam „lenktynininkui“ kainuos 335 tūkstančius litų. Deja, kitam įvykio dalyviui tai gali kainuoti žymiai daugiau – sveikatą.
Nuomotu „Corvette“ sukelta avarija Niurburgringe
Nuomotu „Corvette“ sukelta avarija Niurburgringe / Vietos policijos nuotr.

Pasak policijos pranešimo, įvykis atsitiko apie 14 val. vietos laiku. Sudėtingoje „Bergwerk“ dalyje trys automobiliai važiavo sulėtintu tempu dėl trasoje atliekamų remonto darbų. Lėtų automobilių nepastebėjęs Didžiosios Britanijos pilietis atlėkė labai greitai, „užmynė“ stabdžius, išlėkė iš trasos ant žolės, keletą kartų apsisuko ir grįžo į trasą. Tada trenkėsi į tris automobilius.

Iš paskos važiavę dar trys automobiliai sulėtino greitį, jų nepastebėjo ir į juos „įvažiavo“ dar vienas lenktynininkas...

Policija sako, kad vairuotojai atvyko iš įvairių Europos valstybių. Ant avariją sukėlusio „Corvette“ automobilio užklijuotas „Platinum Cars“ lipdukas sufleruoja, kad tai išsinuomotas automobilis.

Vienas avarijos dalyvių nugabentas į ligoninę. Dar dviems įvykio dalyviams vietoje suteikta medicinos pagalba. Šešis iš septynių įvykyje nukentėjusius automobilius teko išgabenti „traliukams“ – jie buvo smarkiai apgadinti.

Policija įvykį tiria, tačiau neabejojama, kad dėl jos kaltas „per didelis greitis“.

P.S. Puikiai progai pasitaikius GAZAS.LT perspėja – jūsų kišenėje sulanktytas Kasko ar civilinės atsakomybės draudimas lenktynių trasose nustoja galiojęs. Jei jau susiruošėte palenktyniauti, pasirūpinkite atskiru draudimu arba būkite pasiruošę susitaikyti su nuostoliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius