Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išsaugota žmogaus gyvybė porelei iš Didžiosios Britanijos kainavo automobilį

Didžiojoje Britanijoje Natalie Brain ir jos vaikinas, pastebėję, kaip iš apsivertusio automobilio bando išsiropšti sužeista vairuotoja, nedelsdami iškvietė pagalbą bei nuvedė moterį iki savo automobilio, kur ji ramybės būsenoje galėjo laukti medikų.
„Rover 200“
„Rover 200“ / Gamintojo nuotr.

Į įvykio vietą atvykę greitosios pagalbos medikai nedelsdami apžiūrėjo sužeistąją ir dėl galimų sunkių stuburo traumų atsisakė ją traukti per automobilio duris.

Atvažiavę ugniagesiai-gelbėtojai nukirpo „Rover 200“ modelio stogą ir ištraukė sužeistą vairuotoją. Vėliau ligoninėje patikrinus moters būklę paaiškėjo, kad stipresnių sužeidimų jai pavyko išvengti.

Tačiau jeigu pro šalį važiavusi porelė nebūtų sustojusi padėti, viskas būtų pasibaigę žymiai blogiau. „Mano vaikinas greitai nubėgo apžiūrėti apsivertusio automobilio. Jis pamatė, kad variklio skyriuje kilo ugnis, ir nutarė kuo greičiau ištraukti sužeistą vairuotoją“, – pasakojo didvyriškai pasielgusio vaikino mergina Natalie.

Gelbėtojai buvo nustebę medikų reikalavimu nupjauti automobilio stogą. „Tokie atvejai, kada mašiną reiktų karpyti, yra iš tiesų labai reti. Dažniausiai tokių priemonių reikia imtis dėl to, kad žmogus būna užspaustas. Bet kuriuo atveju, porelė pasielgė išties kilniai, paaukodami savo transporto priemonę“, – teigė ugniagesių vadovas.

Tačiau susižeidusios vairuotojos draudėjai, išgirdę tokią žygdarbišką istoriją, automobilio netekusiai porai sugalvojo pasiūlyti kitą mašiną. Natalie Brain pridūrė, kad nekreipiant dėmesio į tai, jog jie liko be transporto priemonės, porelę labai nustebino geranoriškas draudimo kompanijos pasiūlymas, su kuriuo, savaime suprantama, jie sutiko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius