Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Izraelyje vietoje dyzelino Baracko Obamos limuzinui pripylė benzino – kelionę prašmatnus „Cadillac“ baigė ant sunkvežimio

Žvėrimi („The Beast“) vadinamą JAV prezidento Baracko Obamos „Cadillac“ limuziną ir vėl persekioja nelaimės. Šį kartą, Izraelyje limuzino degalų baką kažkas užpildė ne benzinu, o dyzelinu, todėl automobiliui kelionę teko baigti ant sunkvežimio.
„Cadillac“ limuzinas
„Cadillac“ limuzinas / Gamintojo nuotr.

Pranešama, kad „Cadillac“ „sugedo“ dar prieš Barackui Obamai nusileidžiant į Tel Avivą, todėl iš oro uosto į Jeruzalę prezidentą nugabeno sraigtasparnis, tuo tarpu JAV pareigūnai užspringusį limuziną pakeitė atsarginiu.

Sunkvežimio vairuotojas pasakojo, kad JAV konsulatas iškvietė jį paimti sugedusio automobilio. „Jie man pasakė, kad tai Obamos limuzinas, tačiau kai aš atvykau į vietą, čia buvo tik mechanikas. Vairuotojas išvyko anksčiau. Buvo labai juokinga“, – teigė sunkvežimio vairuotojas.

Taigi, jeigu kartais į savo automobilį pripilsite ne tos rūšies degalų – nesigraužkite. Juk tokią klaidą padarėte ne jūs vienas, o ir JAV prezidento palyda.

Priminsime, kad tai – ne pirma kuriozinė situacija, į kurią patenka būtent šis automobilis. Prieš du metus Dubline, išvažiuodamas iš JAV ambasados kiemo šis „Cadillac“ pakibo ant dugno.

VIDEO: Obamos limuzinas pakimba ant dugno

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius