-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką reiškia toks „CityBee“ automobilių desantas prie dviejų Kauno ligoninių?

Skaitytojas Kęstutis neslepia nustebimo. Važiuodamas Baltų prospektu Kaune, aikštelėje netoli dviejų ligoninių pastebėjo didžiulį „CityBee“ automobilių parką. Šitiek automobilių vienoje vietoje šalia gydymo įstaigų Kęstučiui sukėlė galybę klausimų. „CityBee“ atstovai į juos nedelsdami atsakė.
„CityBee“ desantas prie Kauno ligoninių
„CityBee“ desantas prie Kauno ligoninių / Skaitytojo nuotr.

Temą siūlykite gazas@15min.lt

„Kauno II klinikinės ligoninės prieigose pastebėjau mašinų CityBee automobilių parką – ne mažiau 40-50 automobilių. Nemanau, kad tai tik sutapimas, anksčiau tiek CityBee automobilių čia neteko matyti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Koronavirusas automobiliuose – kur slepiasi kenkėjai ir kaip juos naikinti

Faktas, kad šie automobiliai vėliau grįžta į miestą įprastam naudojimui. Jeigu žmonės taip masiškai naudoja šiuos automobilius vykti į ligoninę, tai klausimas, ar saugu juos vėliau naudoti?

Kokiu būdu CityBee juos dezinfekuoja? Ir apskritai, ar įmanoma tokį automobilį pilnai dezinfekuoti ir po to saugiai naudoti?“, – dalijasi nuogąstavimais Kęstutis.

Automobiliai – karantinuoti

„CityBee“ atstovai patvirtino informaciją: nurodytoje aikštelėje, esančioje šalia „Norfa“ parduotuvės, kuri yra netoli Kauno II klinikinės ligoninės, tikrai stovi 21 „CityBee“ automobilis.

„Visi jie yra išimti iš aktyvaus naudojimo – karantinuoti. Automobiliai pastatyti vienoje aikštelėje dėl logistinių priežasčių, kad atėjus laikui juos galima būtų operatyviau dezinfekuoti“, – rašoma atsakyme.

Kaip dezinfekuojami „CityBee“ automobiliai

Oficialią „CityBee“ poziciją šiuo klausimu išsakė įmonės vadovas Lukas Yla:

„Kasdien valome ir dezinfekuojame automobilius, automobiliuose klientams paliekame dezinfekcinių ir apsauginių priemonių, informuojame bendruomenę apie šiuos pokyčius.

„CityBee“ nuotr./„CityBee“ naudojamos dezinfekcinės priemonės
„CityBee“ nuotr./„CityBee“ naudojamos dezinfekcinės priemonės

Be to, COVID-19 patikrinimo stotelėse bei kitose rizikos vietose, pavyzdžiui, šalia ligoninių, apsilankiusius automobilius karantinuojame 72 val., o po to dezinfekuojame.

Žinoma, klientų sąmoningumas ir operatyvumas būtų sveikintini. Jeigu jie mums praneštų apie ketinimą važiuoti tikrintis mūsų automobiliu, mes galėtume greičiau imtis būtinų saugumo priemonių ir karantinuotume tokį automobilį. Todėl raginame visus informuoti mus apie keliones į patikrinimo vietas.

Net ir negavę perspėjimo, mes operatyviai karantinuojame (išimame iš aktyvaus parko), o vėliau ir papildomai dezinfekuojame visus automobilius, kurie mūsų sistemos užfiksuojami rizikos zonose: šalia oro uostų, ligoninių, poliklinikų ir naujai įrengtų patikros stotelių“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius