Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 17 /23:34

Vasario 16-oji kitaip: Lietuvos valstybės atkūrimo dieną – prie „Subaru“ vairo

Šiemet vasario 16-ąją, Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienos proga, UAB „JMA Kaunas“ – oficialus SUBARU atstovas Lietuvoje, surengė savo klientams pasibuvimą kartu ir smagų pasivažinėjimą „Subaru“ automobiliais.
Pasivažinėjimas „Subaru“ automobiliais vasario 16-ąją
Pasivažinėjimas „Subaru“ automobiliais vasario 16-ąją / „JMA Kaunas“ nuotr.

Renginio „All The Way 2017“ tikslas – ne tik pabūti su bendraminčiais ir smagiai praleisti laiką, bet kartu ir geriau pažinti savo automobilį įvairaus sudėtingumo vairavimo sąlygomis.

„Smagu pabendrauti su "Subaru" automobilių specialistais“ – pasakojo vienas dalyvių.

„Visada įdomu pabendrauti su patyrusiu automobilių sporto teisėju ar išklausyti Lietuvos automobilių sporto meistro patarimų. Sugrįžtu čia kasmet ir tikrai dalyvausiu „All The Way 2018“ – antrino kitas dalyvis.

Išklausę, ką jiems paruošė JMA Kaunas kolektyvas ir pasipuošę automobilius Lietuvos trispalvėmis, dalyviai pradėjo žygį "Subaru" automobiliais. Automobiliai startavo kas tris minutes pagal orientacinę kelio knygą, kurioje nestigo smagių užduočių, įžymių Lietuvai asmenybių, vietovių, miestų bei miestelių istorijos pažinimo klausimų. Dalyviai turėjo važiuoti įvairaus sudėtingumo: miesto, užmiesčio bei miškų keliukais nuo JMA Kaunas salono iki nuotykių parko „Lokės pėda“ slalomo aikštelės.

„Džiaugiuosi, kad vis daugiau lietuvių Vasario 16 dieną švenčia linksmai ir išradingai. Be galo smagu prisidėti prie Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės skelbiamos akcijos „Vasario 16-ąją švęsk linksmai ir išradingai“ bei sulaukti šitiek žiniasklaidos dėmesio“. Trasa šiemet buvo nelengva, bet kupina įspūdingų vaizdų bei atrakcijų – smagu, kad SUBARU keturių varomų ratų AWD sistema nesunkiai įveiks ir šių metų išsūkius“ – savo mintimis pasidalino UAB „JMA Kaunas“ rinkodaros specialistas Marius Bumblys.

Visiems dalyviams buvo įteikti diplomai, o laimėtojai buvo apdovanoti specialiomis dovanomis kurias įsteigė oficialus SUBARU atstovas Lietuvoje – UAB „JMA Kaunas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius