Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katastrofos metu „Ford“ prarado 450 naujų pikapų F-150

Gamintojas nemažai Ford F-150 ir „Transit“ modelių prarado po to, kai praėjusią savaitę Misūrio valstijos šiaurės rytuose nuo bėgių nuvažiavo prekinis traukinys. Žmonių aukų, laimei, pavyko išvengti, rašo „Motor 1“.
Ford F-150 (2021)
Ford F-150 (2021)

Katastrofos priežastys dar nustatinėjamos, o kol kas žinoma tik tiek, kad nuo bėgių nuriedėjęs traukinys blokuoja geležinkelį Rallso apygardoje. Sprendžiant iš paviešintų nuotraukų, avarijos padarinių šalinimui teks sugaišti mažiausiai keletą dienų, rašo Trucker. Katastrofos vaizdais savo FB paskyroje pasidalijo lakūnas Del Buckman.

Preliminarūs paskaičiavimai rodo, kad incidento metu nukentėjo 450-500 automobilių ir mažai tikėtina, kad bent dalis jų galės grįžti į rinką. Visgi įmonė, greičiausiai, susigrąžins nukentėjusias transporto priemones ir susirinks jose esančius mikro lustus, kadangi rinkoje jaučiamas jų deficitas.

Padėtį dar labiau blogina tai, kad pastaraisiais mėnesiais „Ford“ susiduria su akivaizdžiais gamybos ir tiekimo sunkumais. Ypatingai įmonei sunku spręsti mikro lustų trūkumo klausimą, o su didžiausiomis problemomis susiduriama norint rinkai patiekti reikiamą F-150 modelių kiekį.

Todėl „Ford“ imasi savo gamybinės strategijos peržiūrėjimo. Svarstoma net galimybė automobilius pradėti gaminti pagal užsakymą. Tai leistų sumažinti atsargų kiekį ir pagerinti įmonės finansinę padėtį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius