-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kaunietį papiktino neįgaliųjų mašinoms skirtas vietas užimanti „Senukų“ reklama

„Neįgalūs „Senukai“. Užuojauta tokiems neįgaliesiems“, – piktinosi į 15min besikreipęs kaunietis Audrius. Jis atsiuntė nuotrauką, kurioje užfiksuotas neįgaliųjų automobiliams skirtą vietą užėmęs mikroautobusas. Ant jo puikuojasi „Senukų“ nuolaidos įrankiams reklama. Paranku, nes ta reklama – prie pat įėjimo į patį „Senukų“ prekybos centrą. Įmonė suskubo problemą spręsti.
Mikroautobusas su „Senukų“ reklama, pastatytas neįgaliųjų automobiliams skirtoje vietoje
Mikroautobusas su „Senukų“ reklama, pastatytas neįgaliųjų automobiliams skirtoje vietoje / Skaitytojo Audriaus nuotr.

„Kauno Draugystės gatvėje veikiančių „Senukų“ automobilių stovėjimo aikštelėje „Citybee“ po neįgaliojo ženklu apsitvėrė sau nuomos punktą. Ir stovi ten mikroautobusas, ant kurio – įrankių reklama. Prie pat įėjimo į prekybos centrą. Kaip patogu. Taip, aikštelė tai jų, bet taisyklės visiems juk vienodos. Kur neįgaliesiems statyti mašinas? Jiems juk labiausiai reikalingos tos vietos arčiausiai įėjimo. Tą automobilį matau jau kokią savaitę ten stovint“, – teigė kaunietis.

Olga Malaškevičienė, „Senukų“ spaudos atstovė, padėkojo 15min skaitytojui už informaciją ir patikino, jog išties susiklostė nemaloni situacija. Pasak jos, prie aptariamos „Senukų“ parduotuvės yra įrengta 30 vietų neįgaliųjų automobiliams, kurias nuolat stebi apsaugos darbuotojai.

„Prie visų mūsų parduotuvių apsaugos darbuotojai stengiasi prižiūrėti šias vietas, kad jos liktų laisvos tiems vairuotojams, kuriems ir priklauso. Dėl konkrečios informacijos kreipėmės į „CityBee“, nes būtent šios įmonės automobilis ir užfiksuotas nuotraukoje“, – patikino ji.

Lukas Yla, „CityBee“ vadovas, 15min aiškino, jog teikti savo paslaugas automobilių stovėjimo aikštelėje šalia šio „Senukų“ prekybos centro pradėjo tik praėjusią savaitę. Kadangi tai pradžių pradžia, tai ir įvyko toks nesusipratimas.

„Senukų“ nuotr./Mikroautobusas su „Senukų“ reklama, pastatytas neįgaliųjų automobiliams skirtoje vietoje
„Senukų“ nuotr./Mikroautobusas su „Senukų“ reklama, pastatytas neįgaliųjų automobiliams skirtoje vietoje

„Šią savaitę buvome numatę atlikti paskutinius darbus, tai yra specialių vietų žymėjimą „CityBee“ automobiliams minėtoje aikštelėje. „CityBee“ ženklas apie paslaugas galėjo klaidinti paslaugos naudotojus palikti automobilius ne tam skirtoje vietoje. Mūsų darbuotojai jau perkėlė paslaugos stendą į kitą vietą – šalia ruošiamų „CityBee“ automobilių stovėjimui skirtų vietų. Atsiprašome, jei dėl įrengimo darbų patyrėte nepatogumų“, – patikino L.Yla ir atsiuntė nuotraukas, patvirtinančias, jog problema jau išspręsta.

„Senukų“ nuotr./Mikroautobusas su „Senukų“ reklama, pastatytas neįgaliųjų automobiliams skirtoje vietoje
„Senukų“ nuotr./Mikroautobusas su „Senukų“ reklama, pastatytas neįgaliųjų automobiliams skirtoje vietoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius