Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelių policijos varžybose Kaune triumfavo dyzelinu varomą BMW vairavę pareigūnai

Ketvirtadienį Kaune vykusiose Lietuvos kelių policijos pareigūnų varžybose „angelai sargai“ pasitikrino ne tik šaudymo, tačiau ir vairavimo įgūdžius.
Policijos varžybos
Policijos varžybos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Varžybose dalyvavo visų šalies apskričių komisariatų ekipažai, kuriuos sudarė du patruliai, vairavę savo tarnybinius automobilius. Pareigūnai varžėsi figūrinio vairavimo, slalomo bei šaudymo iš tarnybinio ginklo rungtyse. Policininkai taip pat turėjo lenktyniauti kartingais.

„Ar policininkai yra pakankamai geri vairuotojai? Na, nė nuo vieno policininko nusikaltėliams sprukti neverta vien jau todėl, kad pareigūnai turi racijas ir gali nesunkiai išsikviesti pastiprinimą, – kalbėjo prie varžybų organizavimo prisidėjęs TV laidos „Autopilotas“ autorius Ramūnas Fetingis. – Kalbant apie ekstremalų vairavimą, aš buvau iš tiesų nustebintas. Nė vienas vairuotojas nepadarė nė vienos grubios klaidos. Pirmąsias vietas nuo paskutinių skyrė tikrai nedaug laiko. Tai žmonės, kurie moka vairuoti“.

Galingiausias iš 15 varžybose dalyvavusių automobilių buvo 3 litrų darbinio tūrio turbodyzelinį agregatą po varikliu turintis „Audi A6“. Pasak R.Fetingio, šį automobilį vairavę pareigūnai pranašumą prieš varžovus galėjo turėti tik Kačerginės „Nemuno žiede“ vykusio slalomo metu.

„Figūrinio vairavimo rungtyje pranašumą turėjo trumpiausią bazę turintys automobiliai. Iš visų dalyvavusių čia geriausiai turėjo jaustis „VW Golf IV“ vairavę pareigūnai“, – spėjo R.Fetingis.

Tiesa, nei galingiausias „Audi A6“, nei manevringumu pasižymintis „VW Golf“ savo šeimininkams nuskinti pergalės laurų nepadėjo. Lietuvos kelių policijos daugiakovės varžybose triumfavo Ichtiandras Ambutavičius ir Jonas Bridikis, vairavę dyzelinu varomą „BMW 320“.

VIDEO: Lietuvos kelių policijos varžybos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius