-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 17 /2014 03 18

Kelyje Vilnius–Kaunas naktį buvo stabdomas eismas

Apie vidurnaktį kelio Vilnius–Kaunas 82-ame kilometre bus laikinai uždraustas eismas vykdant apvirtusio vilkiko iškėlimo darbus, pranešė Lietuvos automobilių kelių direkcija.
Avarija greitkelyje
Avarija greitkelyje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Papildyta 6.09 val. Antradienio rytą Automobilių kelių direkcija pranešė, kad nebėra eismo ribojimo magistralinio kelio A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda 82 km. Eismas buvo ribojamas dėl naktį iš sekmadienio į pirmadienį apvirtusio vilkiko eismo įvykio padarinių šalinimo.

Apvirto vilkikas

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį apvirtus vilkikui, išsiliejo gabentas krovinys ir kuras. Pirmadienio vakarą abiem kryptimis susiaurėjusi važiuojamoji kelio dalis, greitis ribojamas iki 70 km/val.

15min.lt pirmadienį rašė, jog apie nelaimę pranešta apie 1:30 valandą nakties. Kelyje Vilnius–Kaunas, Vilniaus kryptimi netoli Rumšiškių, apvirto baltarusio vairuojamas krovininis automobilis „Mercedes-Benz“, iš transporto priemonės bėgo degalai.

Vilkikas, cisternoje vežęs 26 tonas aliejaus, buvo apvirtęs skiriamojoje juostoje. Iš degalų bako ant važiuojamosios kelio dalies Vilniaus kryptimi 100 m ruože buvo išsiliejęs dyzelinas, o Kauno kryptimi – 100 m ruože išsiliejęs aliejus. Taip pat avarijos metu buvo nuverstas ir apšvietimo stulpas, kuris nuvirtęs užtvėrė kelią.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius