Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kenas Blockas turi konkurentą – jis vairuoja tikrą monstrą

Tikriausiai visi automobilių entuziastai žino, kas per vyrukas yra Kenas Blockas. Ir žino jį ne tik dėl pasiekimų ralyje, o ir dėl įspūdingų „Gymkhana“ filmukų, kurių iki šiol sukurta net penki. Tačiau BJ Baldwinas ant stalo meta savo kozirį – vaizdo siužetą, ne ką mažiau įspūdingą už net ir naujausią pono Keno „Gymkhana“ dalį.
„Chevrolet Silverado“
„Chevrolet Silverado“ / Kadras iš vaizdo siužeto
Temos: 1 Kenas Blockas

Baldwinas yra keturiskart  bekelės lenktynių čempionas. Jo pikapo valdymo įgūdžiais abejoti tikrai nereikia. Tuo tarpu pats pikapas – gana įdomus automobilis.

Galinius varančiuosius šio monstro ratus suka 7,3 V8 jėgainė, generuojanti 800 AG. To užtenka, kad vos 3 pavaras turintis bei 2,6 tonos sveriantis „Chevrolet Silverado“ (arba tai, kas iš jo liko) galėtų įsibėgėti iki 227 km/h.

Klipe dominuoja energinių gėrimų „Monster“ logotipai – ši kompanija remia ne tik BJ Baldwiną, bet ir Keną Blocką, o visai neseniai MINI kartu su „Monster“ atliko pirmąjį atvirkštinį salto automobiliu.

Šiame vaizdo siužete vaidina ne tik šis lenktynininkas, bet ir mergina, visai neprastai „valdanti“ savo GT-R. Netruks ir pikantiškų momentų, todėl jeigu turite bent 5 laisvas minutes, būtinai pažiūrėkite šį vaizdo siužetą. Užsidėkite ausines, nusistatykite aukštos raiškos kokybę ir susipažinkite su ponu Baldwinu, jo mergina (?) bei ne ką prastesne technika.

VIDEO: Įspūdingas šou bekelėje su „Chevrolet Silverado“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius