Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kinijoje motoroleris palindo po sunkvežimiu, bet vairuotojas išgyveno

Rytinėje Kinijos Anhui provincijoje motorolerio vairuotojas griuvo tiesiai po sunkvežimio ratais ir jo buvo stumiamas daugiau nei 10 metrų, tačiau per stebuklą liko gyvas ir atsipirko palyginti nedideliais sužeidimais.

Ledu padengtu keliu motoroleriu važiavęs vyras bandė išvengti tiesiai į jį atvažiuojančio sunkvežimio, kuris neapskaičiavo lenkimo manevro, tačiau bandymas baigėsi nesėkmingai: motoroleris paslydo, nuvirto bei palindo po sunkvežimio ratais.

Sunkvežimio vairuotojas per akimirką sustoti taip pat nesugebėjo, tad stūmė vyrą ir jo motorolerį daugiau nei 10 metrų ir sustojo tik atsitrenkęs į tilto atitvarus. 

Avarijos liudininkai nustebo išvydę motorolerio vairuotoją atsikeliantį savo jėgomis iš po sunkvežimio – išvydus incidentą, tuo patikėti buvo sunku. Šoko paveiktas kinas buvo nugabentas į „Gejishan“ ligoninę Vuhu mieste, kur jam buvo amputuotas sužalotas pirštas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius