Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konkursas „Ar užsivedei automobilį šį rytą?“. 1 dalis: kai 13 laipsnių šalčio yra riba

15min kartu su „Lesta“ paskelbė konkursą „Ar užsivedei šį rytą?“. Jo metu siūlome skaitytojams atsiųsti savo filmukus, kuriuose jie įamžino kaip jiems sekasi, arba nesiseka užvesti automobilius šaltą žiemos rytą.

Konkursas susilaukė skaitytojų dėmesio jau pirmąją dieną – redakcija gavo 7 skaitytojų bandymus užvesti automobilius šaltą žiemos rytą.

Skaitytojui Pauliui ketvirtadienio rytą Vilniuje kaustęs 13 laipsnių šaltis, buvo lemtingas – užvesti 2007 metais pagamintą „Alfa Romeo 159“ jam pavyko tik iš trečio karto.

Na, o vilniečio Gabrieliaus automobiliui „Lada 2103“ nebaisus ir spaudęs 20 laipsnių šaltis. „Bus šalčiau, galėsiu irgi užkurt“, – laiške paminėjo Gabrielius.

Pirmųjų konkurso dalyvių vaizdo įrašus rasite žemiau.

VIDEO: Skaitytojai pademonstravo, kaip jiems sekėsi užvesti automobilį penktadienio rytą

Norite konkurse dalyvauti ir jūs? Nufilmuokite, kaip jums sekasi užvesti automobilį kai lauke šalta, siųskite filmuotą medžiagą mums, adresu gazas@15min.lt. Kitos savaitės pradžioje mes išrinksime tris skaitytojus, kuriuos apdovanosime „Lesta“ įsteigtais prizais – automobilio kosmetikos rinkiniais „Lesta Dakar 4in1“. Tokių rinkinių išdalinsime net tris!

Siųsdami vaizdo įrašą nurodykite savo vardą, vietovę, kurioje stovėjo automobilis, lauko temperatūrą (jeigu ji nėra rodoma prietaisų skydelyje), automobilio modelį ir variklio tipą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius