Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laikai, kai Vanilla Ice vedė laidą apie automobilius

Mes matėme gerų automobilių šou, ir matėme keletą blogų. Bet šis šou yra pats blogiausias kurį kada nors kas nors matė ir daugiausia kaltės, kad šis šou buvo blogas, turėtų prisiimti šio šou vedėjas.
Vanilla Ice
Vanilla Ice / Stop kadras

Nors geriau jis žinomas kaip reperis, tačiau buvo laikas, kai Vanilla Ice rengė automobilių šou. Ir ne JAV, kur jis gyveno, bet Didžiojoje Britanijoje. Jo šou buvo transliuojamas dviejų Britanijos didžiausių televizijos bendrovių ITV ir SKY per „Men & Motors“ kanalą.

Richardas Hammondas vedė šiame kanale laidas daug anksčiau nei jis pradėjo dirbti „Top Gear“. Taip pat laidas vedė ir Ispanijos princesė Tamara. Ir, deja, taip pat savo laidą vedė ir Robas Van Winkle‘as , taip pat žinomas (geriau ar blogiau), kaip Vanilla Ice.

VIDEO: Vanilla Ice laidoje apie automobilius

Prodiuseriai su savo begaline išmintimi reperiui Van Winkle‘ui davė užduotį pristatyti ekstremaliai modifikuotus hečbekus ir sedanus, tokius kaip „Vauxhall Nova“, „Citroen Saxo“ ir „Ford Sierra“. Bet kokiu atveju, rezultatas gavosi šiek tiek kaip komedianto Ali G , tik reperis Vanilla buvo rimtas – ar bandė būti toks.

VIDEO: Vanilla Ice laidoje apie automobilius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius