Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendinis „Bugatti Veyron“ skandintojas bando apgaule gauti draudimo pinigus?

2009 metais virusiniu tapusio vaizdo siužeto apie staiga nuo kelio į ežerą nuvažiavusį „Bugatti Veyron“ pagrindinis herojus, automobilio vairuotojas, turi rimtų nemalonumų.
Skandinamas „Bugatti Veyron“
Skandinamas „Bugatti Veyron“ / Kadras iš vaizdo siužeto

Andy House'as, vienos automobilių pardavimo įmonės vadovas, 2009-ais po avarijos teigė, kad pasukti jį į šalikelę ir po to nesuvaldžius automobilio nulėkti į ežerą privertė netikėtai ant kelio pasirodęs pelikanas.

VIDEO: „Bugatti Veyron“ įvažiavo į ežerą

Tačiau „Bugatti Veyron“ apdraudusiai bendrovei kilo keli įtarimai. Visų pirma – dėl vaizdo siužeto. Bent jau jame jokio pelikano nesimato. Lygiai taip pat nesimato ir jokių staigių automobilio judesių, kurie būtų tikėtini netikėtai ant kelio pasirodžius kliūčiai. Vaizdo siužetą padariusiam žmogui turbūt priklausė neblogos nuolaidos įvairioms draudimo rūšims.

Antras įtarimas – dėl beveik dvigubo draudimo išmokos dydžio padidinimo likus vos savaitei iki įvykio: A.House'o iniciatyva „Bugatti Veyron“ buvo įvertintas kaip kolekcinis automobilis ir išmokos suma nepataisomai jį sugadinus buvo pakelta iki 2,15 mln. dolerių.

Tad dabar „Philadelphia Indemnity Insurance Co.“ vis dar nėra sumokėjusi reikalaujamos išmokos A.House'ui, tačiau ir teismas nėra pripažinęs, kad automobilis buvo nuskandintas tyčia. Tiksli data, kada bus priimtas sprendimas, dar nėra atskleidžiama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius