Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkijos policininkus prajuokinę lietuviai originaliai taupė degalus

Lenkijoje, Balstogėje, šios šalies policijos pareigūnai pastebėjo itin lėtai greitkeliu judantį nedidelį sunkvežimį su lietuviškais numeriais, kurio krovinio skyriaus durys nebuvo iki galo uždarytos. Rastas krovinys privertė pareigūnus sunerimti ir tikrinti, ar jis nėra vogtas. Įtarimai nepasitvirtino, o vairuotojų pasiaiškinimas policininkus prajuokino.
Lietuvių sunkvežimis ir jo krovinys
Lietuvių sunkvežimis ir jo krovinys / podlaska.policja.gov.pl nuotr.

Kaip praneša Balstogės policijos pareigūnai, krovinys buvo išties nekasdieniškas. Nedideliame Lietuvos kurjerių bendrovei priklausančiame sunkvežimyje pareigūnai rado kitą automobilį. Įtarimai, kad „Opel“ vogtas, nepasitvirtino.

Kur kas linksmesnis buvo vairuotojo paaiškinimas, kodėl jis savo sunkvežimyje veža kitą mašiną. Pasirodo, iš pradžių vairuotojai važiavo kiekvienas savo automobiliu, tačiau vėliau nusprendė, kad kartu bus ir linksmiau, ir taupiau. 

Tad „Opel“ įvažiavo į sunkvežimio vidų ir tokiu būdu kelionė tęsėsi. Abu keliautojai buvo blaivūs, vis dėlto sunkvežimio vairuotojas baudos neišvengė – lietuviui skirta sumokėti 100 zlotų.

Taip pat Lenkijos policija privertė vairuotojus išsiskirti – po gana komplikuotos išsikrovimo operacijos jie nuvažiavo kiekvienas sau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius