-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviai už 49 eurus galės pasivėžinti „Ferrari F458 Italia“ ir „Lamborghini Gallardo“

Automanams ir greičio gerbėjams liepos 16-17 dienos bus ypatingos. Jie pirmą kartą Lietuvoje turės galimybę išbandyti iškart du legendinius sportinius automobilius – „Ferrari F458 Italia“ ir „Lamborghini Gallardo“. Šiuos automobilius dviem dienoms į Lietuvą atvežanti dovanų platinimo bendrovė „Gera dovana“ sako norinti suteikti tautiečiams išskirtinę progą patirti, koks jausmas yra važiuoti tikru superautomobiliu.
„Ferrari 458 Italia“
„Ferrari 458 Italia“

„Pasivažinėjimo sportiniais automobiliais paslaugą teikiame Lenkijoje, tad nutarėme suteikti išskirtinę galimybę juos išbandyti ir greičio fanatikams Lietuvoje. Kadangi šie automobiliai šalyje svečiuosis pirmą kartą, esame tikri, kad automanai nepraleis unikalios progos prisiliesti prie savo svajonės“, – sako „Geros dovanos“ generalinis direktorius Ernestas Vasiliauskas.

Abu automobilius, kuriuos vairuos profesionalūs lenktynininkai Robertas Kupčikas ir Jonas Gelžinis, išbandyti bus galima „Nemuno žiedo“ trasoje, Kauno rajone, ir „Eneos 1000 km lenktynėse“ Palangoje. Keleiviams sėdint šturmano vietoje, vairuotojai iš automobilių ketina išspausti maksimumą, kad keleiviai pasijustų lyg dalyvaujantys tikrose lenktynėse.

E. Vasiliauskas įsitikinęs, kad tokia dovana pradžiugins ne tik užkietėjusius automanus, bet ir naujiems potyriams neabejingus draugus ir artimuosius. 

2010 m. modelis „Ferrari F458 Italia“ – Italijos automobilių gamintojo „Ferrari“ sukurtas sportinis automobilis, kuriame susilieja unikalus dizainas, pažangios technologijos ir „Formulės-1“ lenkynėse įgyta patirtis. Po šio automobilio variklio dangčiu riaumoja 8 cilindrų, 4,5 l tūrio variklis. Iki 100 km/val. greičio jis įsibėgėja vos per 3,5 sekundės. Maksimalus „Ferrari F458 Italia“ pasiekiamas greitis – 340 km/val. 

Gamintojo nuotr./Pristatytas „Lamborghini Gallardo LP 550-2“
Gamintojo nuotr./Pristatytas „Lamborghini Gallardo LP 550-2“

2009 m. modelis „Lamborghini Gallardo“ – Italijos gamintojo „Lamborghini“ kūrinys. Tai yra visų laikų geriausiai parduodamas „Lamborghini“ modelis. Paskutinis šio modelio automobilis iš gamyklos išriedėjo 2013 m. Šis gražuolis, pavadintas kovinio buliaus vardu, yra varomas 10 cilindrų, 5,2 l tūrio varikliu, 100 km/val. greitį pasiekia per 3,5 sekundės. Maksmimalus jo išvystomas greitis yra 324 km/val. 

Pasivažinėjimo „Ferrari F458 Italia“ ir „Lamborghini Gallardo“ automobiliais paslaugas galima įsigyti „Gera dovana“ elektroninėje parduotuvėje. Paslaugų kainos – 49 eurai (vienas ratas trasoje) ir 98 eurai (du ratai trasoje). Sportinių automobilių gerbėjams šias paslaugas Lietuvoje „Gera dovana“ siūlo už mažesnę kainą nei Lenkijoje, kur šios paslaugos teikiamos nuolat. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius