Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos geležinkeliai“ ragina būti atsargiems geležinkelio pervažose

„Artėja ilgasis savaitgalis, Visų šventųjų diena, Vėlinės. Skubėsime lankyti artimųjų kapų, uždegti žvakučių, sukalbėti maldų. Nepamirškime atsargumo ne tik keliuose, bet ir geležinkelio pervažose.“ Visus vairuotojus ragina „Lietuvos geležinkeliai“.
Geležinkelio pervaža
Geležinkelio pervaža / Tomo Digaičio/GAZAS.LT nuotr.

Vykti į kapines visiems bus lengviau ir saugiau, jeigu patys būsime atsargūs ir gerbsime vieni kitus. Geležinkelio pervažos yra itin pavojinga vieta ir nėra nė mėnesio, kad jose dėl savo neatsargumo nežūtų žmonės.

„Lietuvos geležinkeliai“ primena, kad vairuotojai, važiuojantys per geležinkelį neleistinoje vietoje, lenkdami kitas transporto priemones, sustojusias prieš pervažą praleisti traukinio užsitraukia 300 – 500 Lt baudą. Panašias sumas pažeidėjai turi pakloti ir įvažiavę į pervažą esant draudžiamam šviesoforo ar budėtojo signalui arba kai užtvaras nuleistas ar tik pradeda leistis. Jiems gali būti atimta teisė vairuoti transporto priemones nuo dviejų iki keturių mėnesių. Geležinkelio pervažose vaizdo stebėjimo kamerų užfiksuoti Kelių eismo taisyklių pažeidimai yra pagrindas nubausti automobilio savininką, kadangi tokio tipo medžiaga yra pateikiama policijai.

„Gerbiami vairuotojai, pasistenkime, kad skubėjimas ir atsargos stoka netaptų priežastimis uždegti papildomų žvakelių.“ rašome įmonės pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius