Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lino Kleizos pasirinkimas – „Porsche 911 Turbo Cabriolet“

Ketvirtadienį vienas geriausių mūsų šalies krepšininkų Linas Kleiza buvo užsiėmęs dizainerių Aleksandro Pogrebnojaus ir Vidos Simanavičiūtės sukurtų Lietuvos krepšinio rinktinei skirtų krepšių pristatymu. Bet velniai nematė tų krepšių, su kokia mašina jis ten pasirodė!
Linas Kleiza
Linas Kleiza / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Lino pasirinkimas – „Porsche 911 Turbo“. Kabrioletas. Juodas, prašmatnus ir pasiutusiai greitas. Tai, bene, greičiausias kabrioletas pasaulyje.

Šis „Porsche“ – paskutinio modelio, 997 kėbulo tipo. Jau šiais metais planuojamas šio modelio pakeitimas, tačiau, bent jau šiandien, tai yra pats naujausias 911'as.

Po jo variklio dangčiu (jis gale) – 3,8 litro opozicinis variklis su dviem turbinomis. Nežinome kiek tiksliai galios turi Lino automobilis. Spėjame, nuo 480 AG ir daugiau.

Kaip ir puikus pasirinkimas. Tik, GAZAS.LT nuomone, geresnis pasirinkimas būtų kupė, ne kabrioletas. Jei jau norėjosi atviro stogo, būtų pakakę ir „Carrera“. Bet čia tik mūsų nuomonė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius