Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mercedes-Benz SLS AMG Roadster“ – pralaimėjimo kartėliui nuplauti?

Nors vienas geriausių planetos tenisininkų Rogeris Federeris praėjusį savaitgalį pralaimėjo amžinam savo priešininkui Rafaeliui Nadaliui, tačiau atsigriebė prie automobilio vairo. Pralaimėjimo kartėlį jis malšino su vėjeliu skriedamas „Mercedes-Benz SLS AMG Roadster“.
Rogeris Federeris prie „Mercedes-Benz SLS AMG Roadster“
Rogeris Federeris prie „Mercedes-Benz SLS AMG Roadster“ / Gamintojų nuotr.

„Nuostabu, visiškas pasitenkinimas“, – lyg vaikas džiūgavo šveicaras. Nieko stebėtino tokia jo reakcija, žinant, kad R.Federerį „Mercedes-Benz“ gamintojai remia jau nuo 2008 metų.

Nors važinėjimas greitu ir galingu automobiliu Dubajaus gatvėmis šveicarui nepridės nė vieno ATP reitingo taško, R. Federeris gali džiaugtis neabejotina pergale prieš ispaną bent jau automobilių dvikovoje. Mat R.Nadalis iki šių metų buvo „Kia“ reklamos veidas.

Net ir ne itin besidomintiems automobiliais 2012 metų „Mercedes-Benz SLS AMG Roadster“ techniniai duomenys turėtų palikti įspūdį. Automobilį varo 8 cilindrų, 6,3 litro darbo tūrio variklis, pasiekiantis 560 AG pajėgumą ir 650 Niutonmetrų sukimo momentą. Jo galia perteikiama ratams per 7 laipsnių automatinę dviejų sankabų pavarų dėžę.

Nuo 0 iki 100 kilometrų per valandą jis įsibėgėja per 3,7 sekundės ir pasiekia 320 kilometrų per valandą maksimalų greitį. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius