Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 10 /2015 04 11

„Mercedes-Benz“ su 380 tūkst. km sumažinta rida, bet pardavėjas „nieko nežino“

Gražus, tvarkingas „Mercedes-Benz“ E klasės automobilis. Didelis, erdvus, turintis galios, nors ir ne per daugiausiai, šį mėnesį atlikta techninė apžiūra, turtinga komplektacija, vidutinė rida. Daugelis pasakytų – „ledinė mašina“, tačiau yra vienas „bet“.
Foto montažas. Rida, pateikiama skelbime ir tikroji rida
Foto montažas. Rida, pateikiama skelbime ir tikroji rida

15min.lt susisiekus su skelbimo autoriumi ir apsimetus pirkėju, automobilio perpardavėjas patikina, kad mašina – puikios būklės. Jis tą patį pakartojo pasakodamas apie visus mašinos agregatus – tokį tvarkingą modelį pirmą kartą pardavinėja.

Prieš klausdami apie automobilio ridą, jau buvome atlikę namų darbus (tikrąją automobilio ridą galite pamatyti Danijos automobilių registro tinklalapyje paspaudę čia). Patikrinome duomenų bazėje automobilio kėbulo numerį ir įrašas Danijos „regitroje“ parodė, kad automobilio rida dar 2015-ųjų kovo 27 dieną buvo 645 tūkst. kilometrų.

Tačiau pardavėjas mus patikino, kad prie automobilio ridos nagų pats nekišo ir apie jos sukiojimą nieko nežinantis. Pasak jo, „Mercedes-Benz“ galima varyti į bet kurį servisą, kur mechanikai patikintų, jog mašina – puikios būklės. O kilometražo jis pats nekoregavo – „Mercedes-Benz“ su atsukta rida pirko jau Danijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius