Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirk iš juoko: humoristas Mantas Bartuševičius laikė vairavimo egzaminą „Regitroje“

Humoristas Mantas Bartuševičius apsilankė „Regitroje“ ir laikė vairavimo egzaminą. Visą šį linksmą procesą nufilmavo ir publikavo savo „Youtube“ paskyroje.
Mantas Bartuševičius „Regitroje“ laikė vairavimo egzaminą
Mantas Bartuševičius „Regitroje“ laikė vairavimo egzaminą / Stopkadras

„Aš visada labai atsargiai žiūriu į bendradarbiavimą su valstybinėm įstaigom. Humoras ir valstybinis sektorius ne visada eina koja kojon. Net jeigu jie humorą ir supranta, bijo po juo pasirašyti – geriau padarykim saugų variantą, kurio niekas nežiūrės, niekas neskaitys ir niekas nekritikuos.

Šį kartą viskas buvo kitaip. Nustebau, kad Regitra kreipėsi į mane, iki šiol tik aš esu į juos kreipęsis, kai laikiausi teises. Kreipiausi net du kartus… Ir čia jie pasakė, kad jie nori, kad būtų juokinga.

Jop, žinau aš tuos jūsų juokinga, bet jie paliudijo, kad tikrai nebijo. Nu gerai, važiuojam (literaliai). Pristatau jiems galutinį variantą, laukiu, kol pasakys, kad, žinokit, ne, reiktų gal kažką kitaip, bet jie parašo „gerai, kada leidžiam?“. Tai leidžiam dabar ir, Regitra, jūs grąžinate man tikėjimą valstybinėm įstaigom.

O dabar einam žiūrėti, kaip man sekėsi laikyt vairavimo egzaminą“, parašė Mantas savo „Facebook“ paskyroje. Smagaus žiūrėjimo!

VIDEO: VAIRAVIMO EGZAMINAS

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius