Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moterį susidūrimas su gatvės nuotekų šulinio dangčiu paliko be automobilio

Eismo įvykiui gatvėje ir tūkstantiniams nuostoliams nebūtinai reikia dviejų susidurti su kitu automobiliu. Tuo įsitikino vilnietė Giedrė, į kurios automobilį įskriejo išlaužtas gatvės nuotekų šulinio dangtis.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Grinda, UAB Avarija

Moteris pasakojo savo „Toyota Prius“ važiavusi sostinės Tūkstantmečio gatve, viaduku, esančiu virš Gerosios Vilties žiedinės sankryžos, Vilniaus Vakarinio aplinkkelio link. Pašnekovė 15min teigė, spėjo pamatyti, kaip gatvės nuotekų šulinio dangtis pakilo pro jį važiuojant priešais buvusiam automobiliui.

„Dangtis nuskrido tiesiai į mano automobilį, o atsitrenkęs skriejo dar gal kokių 70 metrų į priekį“, – įspūdžiais dalijosi moteris.

Po smūgio – rimta žala

Eismo įvykį užfiksavo atvykęs policijos ekipažas. Pastarasis, anot Giedrės, patikino, kad jos patirta avarija – toli gražu ne pirmas kartais, kai automobilius apdaužo minėto gatvės nuotekų šulinio dangtis.

„Mano vyras inžinierius, tad apžiūrėjęs šulinio dangtį sakė, kad jis nebuvo tinkamai prisuktas“, – įspūdžiais dalijosi vilnietė.

15min skaitytojo nuotr./Ant Vilniaus Tūkstantmečio gatvės viaduko nulaužtas šulinio dangtis tapo avarijos priežastimi.
15min skaitytojo nuotr./Ant Vilniaus Tūkstantmečio gatvės viaduko nulaužtas šulinio dangtis tapo avarijos priežastimi.

Iš karto po eismo įvykio vilnietė suskubo automobilį nuvežti į remonto dirbtuves. Meistrai, apžiūrėję transporto priemonę, preliminariai apskaičiavo, kad padaryta žala gali siekti ir kelis tūkstančius eurų, o kas turėtų atlyginti žalą – jai nežinia.

„Meistrai nurodė, kad sudraskytas visas automobilio dugnas, apgadinta pavarų dėžė, traversas, duslintuvas, dugno apsaugos ir kitos detalės. Blogiausia, kad likau be savo darbo įrankio – automobilio“, – apgailestavo moteris.

Kaltina sunkųjį transportą

UAB „Grinda“, atsakinga už avarinių situacijų likvidavimą Vilniaus mieste, 15min informavo, kad pranešimą apie avariją ant viaduko virš Gerosios Vilties žiedo gavo ketvirtadienį popiet.

„Preliminariu vertinimu, dideliu greičiu važiuojantis sunkusis transportas išlaužė šulinio dangtį su juos tvirtinančiais varžtais“, – sakė Dovilė Lisauskaitė, „Grindos“ rinkodaros ir komunikacijos specialistė.

Pasak jos, bendrovės specialistai suskubo pastatyti laikinuosius įspėjamuosius ženklus, o netrukus – uždengti nuotekų šulinį kitu dangčiu.

„Tikslinamės įvykio aplinkybes. Numatyta, kad „Grinda“ kreipsis į gatvės statytoją dėl situacijos išaiškinimo“, – tikino D.Lisauskaitė.

Ji pabrėžė, kad nukentėjusi moteris dėl nuostolių atlyginimo turėtų kreiptis būtent į „Grindą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius