-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moterims gali nepatikti: kodėl dalis vyrų Valentino dieną norėtų praleisti su savo automobiliu

„Motoring research“ skelbia kiek netikėtus apklausos rezultatus. Draudikams apklausus 750 respondentų Didžiojoje Britanijoje paaiškėjo, kad daugelis iš jų galimai prie savo automobilio prisirišę labiau, nei prie gyvenimo partnerės.
Meilė ir automobilis
Meilė ir automobilis / 123RF.com nuotr.

Pateiktos priežastys ir argumentai tikrai verčia nusišypsoti.

Tyrimo, atlikto draudimo bendrovės InsuretheGap metu nustatyta, kad 18 proc. vairuotojų Valentino dieną teiktų pirmenybę būtent savo automobiliui.

Iš esmės vienas iš 20-ties pasakė, kad savo automobilį myli labiau, nei partnerę.

Paklausti, iš kur ta meilė automobiliui (stipresnė už šiltus jausmus antrajai pusei), buvo sulaukta pačių įvairiausių paaiškinimų. Vieni suvokiami, kiti – neįprasti. 30 proc. atsakiusių į klausimus paaiškino, kad automobilis juos padaro laimingus. Ketvirtis argumentavo: „jis niekad manęs nepaliks“. Daugiau nei penktadalis (22 proc.) paaiškino, kad „automobilį lengviau valdyti“, nei žmogų.

19 proc. atsakė, kad „automobilį pigiau išlaikyti“. Dar 18 proc. argumentavo, kad „automobiliai neatsikalbinėja“. Ir, galiausiai, dar 13 proc. džiaugėsi, kad... „automobiliui nereikia ieškoti Valentino dovanos“. Kyla klausimų, ar čia vyrai tikrai rimtai taip galvoja?

Tačiau tuo benzingalvių meilė automobiliams nesibaigia. Pasirodo, jie savo automobilius vadina mažybiniais maloniniais vardais. 15 proc. turi konkrečius pavadinimus, o populiariausias iš jų – „Baby“.

Susipažinkite su visu paminėtų vardų sąrašu: Josephine, Freya, Chilli, Mervyn, Beast (liet. - Pabaisa) ir net Elise. Tik kyla abejonių, kad pastarasis vardas būtų susijęs su „Lotus Elise“.

„Nieko čia nuostabaus, britų santykiai su savo automobiliais visad buvo ypatingi. Bėgant laikui tradicijos nesikeičia, meilė neužgeso, – sako Benas Wooltortonas, InsuretheGap.com vadovas. – Juk automobilis yra viena iš nedaugelio vietų, kurioje mes galime pasislėpti nuo kasdienių stresų. Tad šią Valentino dieną galbūt atsisakykite šokoladų ir tiesiog romantiškai pasivažinėkite su antra puse“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius