Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mototurizmo ralyje“ dalyvaus Lietuvos ir užsienio valstybių motociklininkai

Trečią kartą organizuojamas nuotykinis žaidimas žygis „Mototurizmo ralis“ 2013 vyks rugpjūčio 24-25 dienomis, rašoma organizatorių pranešime spaudai.
Mototurizmo ralis
Mototurizmo ralis / Mototurizmo ralio organizatorių nuotr.
Temos: 1 Motociklas

Lietuvos motociklų sporto federacijai (LMSF) priklausanti Turizmo komisija kviečia dalyvauti visus Lietuvos bei užsienio motociklininkus.

„Jau trečias startas ir jis nuo buvusių skirsis ganėtinai stipriai. Pirmiausiai – įvaizdis. Jau išaugome iš vienų kelnių, taigi matuojamės didesnes. Žaidimo taisyklės taip pat atnaujintos – kilometrų kiekis nebus svarbu. O ir užduotys... daugiau azarto ir nuotykių. Bet visko nepasakosiu, rasite žaidimo reglamente“, – intriguoja renginio idėjos autorius Paulius Albertavičius.

Praėjusių metų žaidimo „Motorurizmo ralis“ dalyvis Darius Mitkevičius iš Šiaulių  komandos šiais metais vienas pirmųjų užsiregistravo vėl dalyvauti.

„Likome labai patenkinti organizuotumu ir pačio renginio sėkme, nuostabių bendraminčių draugija ir vakarone prie laužo vakare stovyklavietėje. Todėl šiemet ir vėl dalyvausime,” – žada mototuristas Darius Mitkevičius iš Šiaulių  komandos.

„Viena iš svarbių ir, mano nuomone, labai teisingų naujovių  yra tai, kad  keleiviai nuo šiol - lygiaverčiai komandos nariai kaip ir jų vairuotojai, – pažymėjo LMSF Turizmo komisijos narė Birutė Vaitkutė.  – Beje, kilometrų skaičius įtakos neturės. Taigi, visi keliai dar palankesni motociklus vairuojančiai dailiajai lyčiai bei ką tik teises išlaikiusiems motociklų vairuotojams.“

„Mototurizmo ralis“ – tai komandinis nuotykinis žaidimas-žygis, kurio metu dalyviai važiuoja motociklais po Lietuvą, aplanko įdomias šalies vietoves ir už organizatorių pateiktų užduočių įvykdymą gauna taškus. Užduotys yra susijusios su Lietuvos gamta, istorija, architektūra, etnografiniu paveldu ir leidžia žaidimo dalyviams, vietiniams ir šalies svečiams, geriau pažinti Lietuvą bei nuotaikingai praleisti laiką. Komanda, surinkusi daugiausiai taškų, laimi.

VIDEO: Kvietimas į mototurizmo ralį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius