Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 08 /10:00

Naktį pasnigo, eismo sąlygos sudėtingos

Eismoinfo.lt informuoja: dėl naktį iškritusio sniego itin sudėtingos eismo sąlygos vakariniuose šalies rajonuose ir Lietuvos pietryčiuose. Būkite atidūs!
Sniegas Stokholme
Sniegas. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Sudėtingiausios eismo sąlygos yra Klaipėdos apskrityje, čia vietomis prisnigę nuo 2 iki 10 cm, valstybinės reikšmės kelių dangos padengtos puriu sniegu, provėžotos, keliai valomi ir barstomi, pranešė Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Šiuo metu protarpiais snyguriuoja Klaipėdos apskrityje bei Šalčininkų rajone. Ukmergės rajone tvyro rūkas, matomumas siekia apie 200 metrų.

Rytinėje šalies dalyje bei Panevėžio apskrityje magistralinių ir krašto kelių dangos - provėžotos, keliai barstomi, Biržų, Rokiškio ir Pasvalio rajonuose taip pat ir valomi.

Vidurio Lietuvoje bei Telšių ir Šiaulių apskrityse magistralinių ir krašto kelių dangos daugiausia sausos, ant tiltų ir viadukų bei miškingose vietovėse susiformavęs plikledis, čia slidūs kelių ruožai yra barstomi.

Pietinėje šalies dalyje ir Tauragės apskrityje magistralinių ir krašto kelių dangos sausos.

Rajoninių kelių dangos padengtos privažinėto sniego sluoksniu, slidžios.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną kai kur truputį pasnigs, formuosis plikledis. Temperatūra bus nuo 2 iki 7 laipsnių šalčio.

Papildyta 10 val. Šeštadienio rytą didžiojoje šalies dalyje buvo be kritulių, tik Klaipėdos, Šilutės bei Šalčininkų rajonuose snyguriuoja. Valstybinės reikšmės čia keliai provėžoti, įspėja kelininkai.

Klaipėdos apskrityje valstybinės reikšmės kelių dangos provėžotos, vietomis yra šlapio sniego, keliai valomi ir barstomi.

Rytų ir vidurio Lietuvoje bei Panevėžio apskrityje magistralinių kelių dangos drėgnos, vietomis yra provėžų, krašto keliai daug kur provėžoti.

Šiaurinėje ir pietinėje šalies dalyse bei Tauragės apskrityje magistralinių ir krašto kelių dangos sausos, vietomis drėgnos.

Mažesnio intensyvumo rajoninių kelių dangos padengtos privažinėto sniego sluoksniu, slidžios, teigia Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Plačiau apie orus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius