Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujoji „Nissan Micra“ pristatyta 8 000 moterų Kovo 8-osios dienos proga

Kovo 8-oji yra visiems gerai žinoma šventė – tarptautinė Moters diena. Šiandien Lietuvos naujų automobilių rinkoje debiutuoja ir naujasis „Nissan“ modelis „Micra“.
„Nissan Micra“ pristatymas Kovo 8-ąją
„Nissan Micra“ pristatymas Kovo 8-ąją / Gamintojo nuotr.

Kovo 8–ąją dieną naujo modelio prekybos pradžiai paminėti „Nissan“ dovanojo moterims gėlių. Trylika Nissan atstovybių dešimtyje Baltijos šalių miestų išdalino 8000 rožių. Miesto gatvėmis „Nissan“ atstovai važinėjosi naujaisiais „Nissan Micra“ automobiliais ir sveikino visas sutiktas moteris.

„Nissan“ pasirinko kovo 8–ąją naujojo automobilio įvedimui į rinką, nes „Nissan Micra“ yra puikus moteriškas automobilis. Jis nedidelis, erdvus ir patogus, taigi neturėsite jokių rūpesčių judėdamos siaurose miesto gatvėse ar bandydamos pastatyti automobilį ten, kur vairuojant visureigį tai būtų neįmanoma. Aukšta patogi sėdėsena ir geras matomumas – tai, kas svarbiausia įveikiant miesto kliūtis. 

Naujasis „Nissan Micra“ buvo pristatytas Ženevos automobilių parodoje 2010 m. pavasarį, o Lietuvos žurnalistai pirmą kartą turėjo galimybę išbandyti ketvirtosios kartos „Nissan Micra“ 2010 m. lapkritį, „Metų automobilis 2011“ rinkimų metu.

Naujasis „Nissan Micra“ yra 3780 mm ilgio, 1665 mm pločio, 1530 mm aukščio, ratų bazė – 2450 mm. Automobilis sveria 945 kg.

Lietuvos rinkai siūlomi du benzininiai varikliai. Pirmasis – 3 cilindrų, 1.2 l, 80 AG, 108 Nm agregatas, antrasis – tokio pat darbinio tūrio, tik galingesnis, pasiekiantis 98 AG ir 142 Nm sukimo momentą.

Prekyba automobiliais su pastaruoju varikliu Lietuvoje prasidės šių metų birželio mėnesį. Varikliai bus derinami su 5 laipsnių mechaninėmis  arba CVT automatinėmis pavarų dėžėmis.

Standartinę naujojo „Nissan Micra” įrangą sudaro ne tik elektroninė stabilumo programa (ESP) ir šešios saugos oro pagalvės, bet ir oro kondicionavimo sistema, „Bluetooth“ laisvų rankų įranga, kompaktinių plokštelių grotuvas su radiju ir „Aux“ įvadu.

Aukštesnės ir aukščiausios komplektacijos automobiliuose montuojama klimato kontrolės sistema, „Nissan Connect“ palydovinė navigacijos sistema, stiklinis stogas ir naujausia įranga – parkavimo vietos matavimo sistema su šoniniais ir atbulinės eigos jutikliais, suteikianti galimybę vairuotojui išmatuoti automobilio statymo vietą.

VIDEO: Kovo 8-oji -- su 8000 moterų ir "Nissan Micra"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius