-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujovė automobilių savininkams: unikali sistema fiksuoja prisilietimus, instruktuoja sugedus ir skaičiuoja finansus

Ar kada pagalvojote, kad būtų patogu visus užrašus ir informaciją turėti surinktus vienoje vietoje, kad nereikėtų raustis po stalčius, ieškant to lapelio, ant kurio pasižymėjote, kada paskutinį kartą keitėte pakaitinimo žvakes ar variklio alyvą?
Automobilių servisas
Automobilių servisas / 123RF.com nuotr.
Temos: 1 Automobilis

Dabar tai įmanoma su patogia ir intuityvia „AUTODOC CLUB platforma, kuri prieinama 26 kalbomis, tarp jų ir lietuvių.

Pagrindinės „AUTODOC CLUB“ siūlomos funkcijos

Užsiregistravę šioje platformoje, savo asmeninėje paskyroje jūs galėsite kaupti visą, jūsų manymu, svarbią informaciją, susijusią su automobiliu, dalių keitimu ir išlaidomis. Automobilių ekspertai įvardija pagrindines transporto priemonės priežiūrą palengvinančias funkcijas:

  • Transporto priemonės priežiūros žurnalas leidžia saugoti, rūšiuoti ir analizuoti duomenis apie automobilio remontą, pasižymėti atsirandančių gedimų požymius, taip pat – planuoti išlaidas.
  • Alyvos keitimo istorija įgalina saugoti visą informaciją apie automobilyje naudojamą alyvą, jos keitimo intervalus, sunaudojimą.
  • Keitimų grafikas leidžia nurodyti ridą, pagal kurią parengiamas periodinės priežiūros reikalaujančių komponentų keitimo grafikas, taip pat yra siunčiami priminimai.
  • Išlaidos kurui suteikia galimybę fiksuoti kuro sąnaudas, pridėti komentarus apie kuro kokybę skirtingose degalinėse.
  • Asmeniniai užrašai ir dokumentai arba jų kopijos bei nuotraukos gali būti įkeliamos į paskyrą tam, kad svarbiausia informacija visada būtų po ranka.
  • „Mėgstamiausių“ duomenų kategorijoje kiekvienas vartotojas gali pridėti jam aktualias rašytines ir vaizdo instrukcijas, diskusijas iš klubo forumo, ir tai suteikia greitą prieigą prie jų.

Tarp klubo privalumų – nemokamų instrukcijų biblioteka

Be aukščiau išvardintų funkcijų, „AUTODOC CLUB“ taip pat suteikia prieigą prie plačios ir išsamios profesionalių automobilių dalių keitimo instrukcijų bibliotekos. Instrukcijos prieinamos tiek rašytine, tiek vaizdo forma. Visos instrukcijos – nemokamos.

Šiuo metu prieinama per 1 151 PDF formato instrukciją bei daugiau kaip 2 444 vaizdo įrašai su automobilių dalių keitimo pamokomis, kuriose viskas rodoma žingsnis po žingsnio.

Klube taip pat suteikiama galimybė užduoti klausimus „AUTODOC“ specialistams, kurie operatyviai išsprendžia kylančius neaiškumus.

Be to, „Google Play“ ir „iOS“ parduotuvėse yra prieinama nemokama bei patogi AUTODOC CLUB programėlė, kuri leidžia visą informaciją ir reikiamas keitimo pamokas visada turėti su savimi, kad ir kur būtumėte. „AUTODOC CLUB“ instrukcijomis pasinaudoti galėsite netgi gedimui nutikus kelyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius