Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Navigaciniai prietaisai prarado populiarumą

Britanijoje 81 procentas vairuotojų mieliau renkasi susirasti kelią naudodamiesi įprastu žemėlapiu, nei palydovine navigacija. Grįžta seno gero žemėlapio era?
„TomTom“ navigacijos sistema.
„TomTom“ navigacijos sistema. / „TomTom“ nuotr.
Temos: 1 Navigacija

Vis daugiau vairuotojų atsisako navigacinių sistemų ir naudojasi žemėlapiais, kad rastų sau kelią. Net 81 procentas vairuotojų teigia, kad jiems geriau naudotis žemėlapiu, nei navigacine įranga. Pagal KIA užsakymu atliktą apklausą, net 34 procentai Britanijos vairuotojų pasiklysta kelyje naudodami navigaciją.

Steve‘as Kitsonas iš „KIA motors“ pasakojo, kad penktadalis vairuotojų randa kelią pasitelkę savo gabumus ir nuovoką, o 3 iš 4 vairuotojų tiesiog nebenori naudotis navigacija.

Vairuotojai sako, kad nebesinaudoja navigacija, nes juos erzina navigacijos balsas, kelias nurodomas neaiškiai, o navigacija kartais tik klaidina. Kiti teigia, kad jiems tiesiog labiau patinka klausytis muzikos. Panašu, kad navigacija vairuotojams sukelia vis daugiau streso.

Štai juokingas pavyzdys, kuomet navigacija padaro eilinę klaidą - keliauninkai norėjo patekti į Amsterdamo centrą, o atsidūrė - vidury laukų.

 

VIDEO: Sat Nav Fail

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius