Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vagiamiausi automobiliai JAV

Šią savaitę JAV paskelbtas sąrašas automobilių, kuriuos labiausiai „mėgsta“ vagys pagal 2009 metų duomenis.
„Audi S8“
„Audi S8“ / Gamintojo nuotr.

Jeigu išvestumėte parduotų ir pavogtų automobilių santykį, tai šiuo atžvilgiu neabejotinas lyderis – galingiausia „Audi A8“ versija – S8. Tiesą sakant per 2009 metus JAV parduoti tik 227 tokie automobiliai, 2 iš kurių buvo pavogti. Tai sudaro beveik vieną procentą nuo parduotų automobilių skaičiaus.

Kiek mažesnio populiarumo sulaukė dar vienas itin retas automobilis – “Ford Shelby GT”. Jų tais metais parduota 587 vnt., o pavogti – 5.

Tuo tarpu vagiamiausias yra tuo pačiu ir vienas populiariausių JAV parduodamų automobilių. „Toyota Camry“ jau eilę metų yra tarp pačių populiariausių sedanų, todėl nenuostabu, kad 2009 metais vagys nugvelbė net 781 tokį automobilį. Tai yra absoliutus tų metų rekordas.

Tuo pačiu metu pranešime pažymima, kad automobilių vagysčių, palyginus su metais anksčiau Jungtinėse Valstijose sumažėjo penktadaliu.

Įdomu, kad kai kurie masiniai modeliai visai nedomina vagių. Tarkim, nebuvo pavogtas nei vienas „Volvo XC90“ ar „Volvo XC70“ automobilis. Lygiai taip pat vagių nesudomino nei vienas „Mazda MX-5” ar „Infiniti EX 35“ automobilis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius