-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Neste Oil“ pristato naujus „Futura“ degalus su priedais

Nuo šiandienos visose „Neste Oil“ degalinėse Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Rusijoje pradedama prekiauti naujais degalais su priedais „Neste Futura”.
„Neste Oil“ automatinė degalinė
„Neste Oil“ automatinė degalinė / „Neste Oil“ nuotr.

Tai yra ne vienerius metus vienoje iš pažangiausių Europoje naftos perdirbimo gamyklų tobulinti aukštos kokybės degalai, kurių sudėtyje esantys priedai išlaiko benzininius ir dyzelinius variklius švarius ir taip pagerina jų veikimą, padidina eksploatavimo laiką ir kartu sumažina degalų sąnaudas. Pranašesnis „Neste Futura“ benzinas ir dyzelinas su daugiafunkciniais priedais pakeis iki šiol degalinėse buvusius degalus, tačiau jų kaina liks tokia pat, kaip ir iki šiol.

Pasak „Neste Oil” mažmeninės prekybos Baltijos šalyse viceprezidento Panu Kopra, „Neste Futura” padės kompanijai išsiskirti rinkoje kaip aukštos kokybės degalų tiekėjui.

Nėra taip, kad atvairavęs 1975-ųjų mersedesą negalėtum užsipilti degalų – naujasis dyzelinas bei benzinas su priedais yra tinkamas bet kokio amžiaus transporto priemonėms

„Šiuolaikiniams varikliams reikalingi vis aukštesnės kokybės degalai ir  „Neste Oil“ premium klasės produktai sėkmingai atitinka šį poreikį“, – sako P.Kopra, kartu pabrėždamas, kad „Neste Futura“ degalai yra tinkami visų tipų automobiliams, nepriklausomai nuo jų pagaminimo datos.

„Nėra taip, kad atvairavęs 1975-ųjų mersedesą negalėtum užsipilti degalų – naujasis dyzelinas bei benzinas su priedais yra tinkamas bet kokio amžiaus transporto priemonėms“, – sakė „Neste Oil“ tyrimų ir vystymo komandos tyrėjas Ari Engmanas.

Naujos formulės degalai su priedais buvo sukurti atlikus daugybę variklio bandymų laboratorijos ir lauko sąlygomis „Neste Oil“ naftos perdirbimo gamykloje Porvo mieste, Suomijoje. 

A. Engmano teigimu, atlikti testai patvirtina, kad „Neste Futura“ sudėtyje esantys priedai padeda išvalyti ir apsaugoti variklį nuo apnašų ir turi reikšmingą įtaką variklio galingumui, ilgaamžiškumui, degalų sąnaudoms bei išmetamųjų dujų emisijos lygiui.

Pavyzdžiui, DW10 testas, matuojantis purkštukuose susiformavusių apnašų įtaką variklio galios pokyčiui, patvirtino, kad, naudojant „Neste Futura“, varikio galios praradimas nesiekia 1 proc. ir yra 9 kartus mažesnis, nei naudojant EN 590 standartą atitinkantį dyzeliną be priedų.

Benzininiuose varikliuose reguliariai naudojamas „Neste Futura“ užkerta kelią apnašoms ant įsiurbimo vožtuvo ir pašalina esamas, o dyzeliniuose varikliuose – neleidžia užsikimšti įpurškimo sistemos purkštukams. Be to, „Neste Futura“ dyzelino sudėtyje yra antikorozinis bei putojimą slopinantis priedas, leidžiantis greičiau užsipilti degalų. 

Pristatymas – su aktorių pagalba

Trys improvizacijomis garsėjantys aktoriai  – Audrius Bružas, Martynas Nedzinskas ir Balys Latėnas –  trečiadienio rytą stebino ir linksmino į Vilniaus „Neste Oil“ degalinę užsukusius vairuotojus.

Iš teatro ar televizijos pažįstami veidai kalbino vairuotojus klausdami, kiek stipriai jie myli savo automobilį ir kaip tai išreiškia, bei padėjo jiems apsitarnauti degalinėje.

Įvykį, kuomet visoje Lietuvoje pradėta prekiauti svarbiausią automobilio „organą“ – variklį – puoselėjančiais naujais degalai su priedais „Neste Futura“,  tiesiogiai transliavo radijo stoties „M-1” laida „Ryto Šou“.

Naujasis laidos vedėjas sakė, kad pirmą kartą veda laidą iš lauko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius