Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Noras „paspausti“ 19-mečiui kainavo vieną „McLaren 720S“ ir vieną „Audi R8“

Labai dažnai draugai paprašo leisti pavairuoti jūsų naujai įsigytą automobilį. Tačiau vienam vairuotojui Kanadoje, Toronte, sprendimas leisti bičiuliui pavairuoti ką tik įsigytą „McLaren 720S“ baigėsi ne itin džiugiai.
19-metis sudaužė „McLaren 720S“ ir „Audi R8“
19-metis sudaužė „McLaren 720S“ ir „Audi R8“ / „YouTube“ STOP kadras
Temos: 3 Noras Audi McLaren

Įspūdingą 4 l darbinio tūrio turbobenzininį V8 formos variklį turintis automobilis, varomas tik galiniais ratais, tad įjungtos stabilumo kontrolės sistemos vairuojant tokį žvėrį, kaip „McLaren 720 S“ – tikrai naudingos. Ir atvirkščiai – jas išjungus gautas rezultatas gali ir nuliūdinti, ir nuskurdinti tiesiogine to žodžio prasme.

Tokia nuomone pasidalijo apie prabangius automobilius rašantis tinklaraštininkas „Zero2Turbo“, „Twitter“ socialiniame tinkle pasidalinęs vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip „McLaren 720S“ įspūdingai startuoja vienoje Toronto gatvių.

Kelias sekundes trunkančiame vaizdo įraše matyti, kad automobilis riaumodamas startuoja. O tuomet – ima slysti ir mėtytis gatvėje ir galiausiai rėžiasi į kelkraštyje pastatytą kitą automobilį. Bėda ta, pastebi tinklaraštininkas, kad kelkraštyje stovėjo „Audi R8“.

VIDEO: Mclaren 720s Crashed into Audi R8||inside footage from 720s

Vėliau informaciją patikslino ir Toronto policijos pareigūnai. Paaiškėjo, kad prie „McLaren 720S“ vairo sėdo 19-metis, nė neturintis teisės vairuoti.

Vaikinas rimtai apgadino ir vairuotą „McLaren“, kurio vertė apie 300 tūkst. JAV dolerių, ir kelkraštyje stovėjusį R8, kurio kaina gali siekti 170-200 tūkst. JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius