-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Orlen“ degalinėse augo dyzelino su priedais pardavimai

Degalinių tinklo „Orlen“ duomenimis, metų pradžioje atšalę orai pastebimai padidino dyzelino su priedais pardavimus. Lyginant su praėjusių metų sausio mėnesiu priedais praturtinto „Verva“ dyzelino pardavimai tinklo degalinėse išaugo 32 proc. Augantis šios rūšies degalų populiarumas rodo, kad šalies vairuotojai vis dažniau įvertina tai, kokią įtaką kasdieniam važiavimui daro degalų pasirinkimas, rašoma kompanijos pranešime spaudai.
„Verva Street Racing“ Varšuvoje
„Verva“ logotipas / Algirdo Venskaus/Waska.lt nuotr.

Remiantis degalinių tinklo „Orlen“ pardavimų duomenimis, degalus su priedais dažniau renkasi dyzelinių automobilių vairuotojai. Tam įtakos turi ne tik šių metų pradžioje itin atšalęs oras, bet ir bendros naftos produktų rinkos tendencijos, lemiančios dyzelinių automobilių populiarėjimą. Nepaisant to, priedais praturtinto benzino pardavimai taip pat auga. Lyginant su 2013 metų sausio mėnesiu, šių metų pirmąjį mėnesį „Verva 95“ benzino pardavimai išaugo 5 proc. 

„Verva“ degalų sudėtis yra praturtina aukštos kokybės komponentais, padedančiais apsaugoti automobilio kuro sistemą nuo joje besikaupiančių nuosėdų ir nešvarumų. Be to, „Verva“ degalai neužšąla iki -32 laipsnių temperatūros. Dėl to yra pritaikyti itin atšiaurioms oro sąlygoms.  

Degalais su priedais „Orlen“ degalinių tinklas prekiauja nuo 2007 metų. Tai vienintelis degalinių tinklas Lietuvoje, vairuotojams siūlantis „Verva“ rūšies kurą. Šiuo metu šalyje veikia 26 šio tinklo degalinės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius