-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Orlen“ degalinėse populiarėja degalai su priedais

Kas penktas dyzelinio automobilio vairuotojas, užsukantis į degalinių tinklą „Orlen“, teikia pirmenybę dyzelinui su specialiais priedais. Lyginant su praėjusių metų duomenimis, 2012 m. sausio-lapkričio mėnesiais dyzelino su „Verva“ priedais pardavimai išaugo 13 proc. ir sudaro penktadalį viso šio tinklo degalinėse parduodamo dyzelinio kuro.
„Orlen Lietuva“ degalinė
„Orlen Lietuva“ degalinė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Daugiausiai įtakos augančiam šios rūšies degalų populiarumui turi tai, kad „Verva“ priedai padeda  užtikrinti sklandų automobilio sistemų darbą. Tai ypatingai juntama žiemą, esant labai žemai oro temperatūrai – tomis dienomis dyzelino su „Verva“ priedais pardavimai pasiekia net iki 30 proc. viso parduodamo dyzelino kiekio.

„Verva“ degalus ypač pamėgo nuolatiniai „Orlen“ degalinių lankytojai. Atsižvelgdamas į tai, nuo šių metų spalio mėnesio „Orlen“ suteikia galimybę lojaliems klientams šios rūšies degalų įsigyti su 15 ct/l nuolaida. 

Degalai su „Verva“ priedais yra ypač populiarūs atšiauraus klimato sąlygomis. Kuras su „Verva“ priedais palengvina ir optimizuoja automobilio variklio darbą. Šios rūšies degalai taip pat padeda sumažinti kuro sąnaudas, o dėl specialių valomąsias savybes turinčių priedų – padeda išlaikyti automobilio variklio ir kuro sistemas švarias bei prailginti variklio gyvavimo laiką.

„Orlen“ degalinių tinklas yra vienintelis prekiaujantis „Verva“ kuru Lietuvoje. Šio tipo degalais „Orlen“ degalinėse pradėta prekiauti 2007 m. „Verva“ benzinas ir dyzelinas atitinka visus ES keliamus reikalavimus bei aplinkos apsaugos standartus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius