Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio mieste per reidą sulaikytas neblaivus vairuotojas, rajone – įkaušę dviratininkai

Šeštadienio rytą Panevėžio kelių policijos pareigūnai jau tradicine tapusioje vietoje surengė vairuotojų blaivumo patikrinimą. Reidas buvo vykdomas J.Biliūno gatvėje.
Reido akimirka
Reido akimirka / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Reido metu dirbo šeši policijos pareigūnai, kurie per pusantros valandos patikrino apie 400 vairuotojų. Dauguma į reidą patekusių panevėžiečių dėl savo blaivumo nesijaudino, mat išvakarėse alkoholio nevartojo visai arba tą darė saikingai.

Tačiau kiek vėliau į reido vietą atvažiavo panevėžietis, kuris vos išvengė atsakomybės už neblaivumą. Jam nustatytas 0,38 promilės alkoholio kiekis. Kadangi vairuotojas turėjo didesnį nei 2 metų vairavimo stažą, tokios promilės jam yra leidžiamos. Vairuotojas pripažino, kad šį kartą smarkiai rizikavo.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Reido akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Reido akimirka

Į panašią situaciją pakliuvo ir dar vienas eismo dalyvis, kuris į alkoholio matuoklį pūstelėjo 0,32 promilės. Jis taip pat teigė, kad šie skaičiai - vakarykščių linksmybių padariniai.

Galiausiai policijai įkliuvo vienas vairuotojas, nesugebėjęs įvertinti savo blaivumo ryte.

Penktadienio vakarą alkoholį vartojęs panevėžietis drįso vairuoti. Jam nustatytas 0,71 promilės neblaivumas. Palikęs automobilį ir gavęs protokolą jis išvyko kaip keleivis draugo automobilyje.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Reido akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Reido akimirka

Besibaigiant reidui dar vienas vairuotojas turėjo pripažinti, kad išvakarėse vartojo alkoholį. Jam užfiksuotas leistinas 0,11 promilės neblaivumas.

Pasibaigus reidui, vienas iš kelių policijos ekipažų pasuko į užmiestį. Panevėžio rajone taip pat buvo stabdomi automobiliai, dviračių vairuotojai, tikrinamas jų blaivumas ir dokumentai.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Reido akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Reido akimirka

Iki popietės visi Panevėžio rajone sustabdyti vairuotojai buvo blaivūs, tačiau į pareigūnų akiratį pakliuvo du apsvaigę dviratininkai.

Liberiškio kaimo žvyrkeliu važiavusiems vyrams nustatytas lengvas ir vidutinis girtumas. Jiems paskirtos 86 ir 144 eurų baudos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius