Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje – išskirtinė proga išmėginti visureigių galimybes ant „Peak Point“ platformos

Gegužės 25-ą dieną, ketvirtadienį Panevėžyje įsikūrusios „Toyota“ automobilių atstovybės „Auresa“ teritorija pavirs visureigių bandymų poligonu. Čia kiekvienas norintis galės išmėginti savo visureigio galimybes.
„Peak Point“
„Peak Point“ / Stop kadras

„Peak Point“ – tai platforma, kurioje atsiskleidžia tikrosios visureigių galimybės. Visureigiai čia bandomi įvairiose rungtyse, kuriose įvertinama visų juose naudojamų technologijų specifika: visų diferencialų darbo efektyvumas, įkalnės ir nuokalnės įveikimo galimybės, šoninio posvyrio galimybės, kėbulo bei rėmo standumas.

Būtent su tokiomis užduotimis praėjusių metų pabaigoje turėjo susidoroti dėl „Metų automobilio“ vardo kovoję pretendentai. Tiesa, kai kurias užduotis atlikti pavyko ne visiems modeliams, o kopimo į kalną rungtį sugebėjo įveikti tik vienintelis „Toyota Hilux“.

Luko Laurikiečio nuotr./UAB „Auresa“
Luko Laurikiečio nuotr./UAB „Auresa“

Tiems, kurie neišdrįs sėsti prie vairo, bus suteikta galimybė sėsti šalia „Peak Point“ sumanytojo ir bekelės meistro Audriaus Sutkaus bei fizikos dėsnius pajusti keleivio vaidmenyje.

„Jei turite visureigį ir norite patikrinti jo galimybes, lauksime Jūsų ketvirtadienį. „Peak Point“ platformą galėsite išbandyti visiškai nemokamai, savo automobiliu.

Taip pat kai kuriose užduotyse galėsite išmėginti ir mūsų „Toyota“ visureigius“, – sakė UAB „Auresa“ generalinis direktorius Marius Goštautas.

Renginys prasidės 10-ą valandą ir tęsis iki 16-os valandos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius