Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje vėl įvyks „Memel Motor Fest“

Beveik visuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose surengta automobilių ir kitos technikos paroda „Memel Motor Fest“, sparčiai į pabaigą einančią vasarą paminės su didžiausio prekybos centro Panevėžyje „RYO“ pagalba.
„Memel Motor Fest“ akimirkos
„Memel Motor Fest“ akimirkos / Organizatorių nuotr.

Organizatoriai siekia praplėsti pramogų arsenalą

Šeštadienio popietę prasidėsianti „Memel Motor Fest“ paroda šį kartą kvies išbandyti ne vieną ir ne dvi dalyviams ir žiūrovams skirtas pramogas, kurių dėka viešnagė renginyje neprailgtų.

Be kelių dešimčių automobilių ir motociklų, „Memel Motor Fest“ metu vyks nemažai populiarumo sulaukusios automobilių garso sistemų „dB Drag“ varžybos, kuriose iš visos Lietuvos atvykę melomanai pademonstruos kaip atrodo ir kaip turi skambėti automobiliams skirtos garso sistemos.

Rimtesnio iššūkio pasiilgę „Memel Motor Fest“ dalyviai ir svečiai galės išbandyti unikalų simuliatorių, kuriame reikia pakelti motociklą ant galinio rato. Kadangi toks elgesys bendro naudojimo keliuose laikomas pavojingu, renginio dalyviai galės saugioje aplinkoje patikrinti savo ištvermę. Visgi – motociklas sveria ne 20 ir ne 50 kilogramų.

Vasaros pabaigoje įvyksiančiame „Memel Motor Fest“ savo atskirą kampelį turės slysti šonu linkę kartingai, o šeštadienio popietės kulminacija taps profesionalių „Utenos Stunt“ moto akrobatų šou, kuris „Memel Motor Fest“ renginyje įvyks „Liqui Moly“ dėka.

Jeigu iki šiol manėte, jog motociklo valdymas reikalauja specifinių įgūdžių, moto akrobatų šou parodys ką su šiomis dviratėmis priemonėmis gali išdarinėti profesionalai.

Dalyvių registracija – atidaryta

Kiekvienais metais vykstanti „Memel Motor Fest“ labai dažnai tampa vieta, kuri leidžia pademonstruoti savo išpuoselėtą automobilį, kurį norėtų įamžinti ne tik renginyje būsiantys fotografai, bet ir „Memel Motor Fest“ parodos žiūrovai, kurie nepraleidžia progos sustoti prie jiems patikusių automobilių.

Kaip ir anksčiau, „Memel Motor Fest“ organizatoriai siekia suburti įspūdingą įvairios technikos ekspoziciją, kuri leistų pažvelgti į spalvingą ir neeilinį Lietuvos technikos parką.

Laikydamiesi jau ne vienerius metus sklandžiai veikiančios dalyvių atrankos koncepcijos, kiekvienas norintysis tiesiog turi užpildyti internetinę dalyvio formą, pridėti keletą savo automobilio, motociklo ar kitos, ratus turinčios ir džiaugsmą keliančios transporto priemonės nuotraukas ir tiesiog laukti žinių iš „Memel Motor Fest“ organizatorių.

Dalyvio registraciją galite užpildyti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius