Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelių erelis su paspirtuku: lietuvis Lenkijoje naktį automagistrale prieš eismą važiavo į degalinę

Lenkijos žiniasklaida pasakoja apie lietuvį, kuris įamžintas važiavęs paspirtuku prieš eismą A2 autostradoje netoli Sulencino. Įvykis užfiksuotas rugsėjo 5-osios naktį, tačiau Lietuvos pilietis pagarsėjo, kai internete paplito vaizdo įrašai su juo.
Elektrinis paspirtukas
Elektrinis paspirtukas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip skelbia Lenkijos žiniasklaida, Sulencino policijos pareigūnai išsiaiškino, kad paspirtuku autostrada A2 važiavo Lietuvos pilietis, kuriam pritrūko degalų. Pasirodo, jo automobilis sustojo, tad norėdamas papildyti degalų atsargas jis turimu elektriniu paspirtuku nuvyko į netoliese esančią degalinę.

Anot Liubušo policijos atstovo, Lietuvos pilietis net keliskart pažeidė kelių eismo taisykles: pirmiausia važiavo automagistrale paspirtuku, kas draudžiama.

Internete išplatinti net du vaizdo įrašai su lietuviu. Viename vairuotojas įamžino jam priešais autostrados šalikele elektriniu paspirtuku atvažiuojantį žmogų, kitame – vaizdas iš degalinės, kur vyras atvažiuoja degalų. Jis nusiperka kelis litrus ir išvažiuoja.

VIDEO: Litwin jechał hulajnogą po autostradzie A2, bo... zabrakło mu paliwa w aucie

„Situacija iš pažiūros juokinga, tačiau garantuotai neturėjo nieko bendro su sveiku protu, nes galėjo baigtis tragiškai. Paaiškėjo, kad transporto priemonės su lietuviškais registracijos numeriais vairuotojas pritrūko degalų. Į artimiausią degalinę jis patraukė paspirtuku“, – teigė Liubušo policijos atstovai.

Pareigūnai šiuo metu bando surasti lietuvį, nes jam gresia bauda už neatsakingą elgesį kelyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius