Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Plasti Dip dirbtuvėse“ – „Plasti Dip“ dažais padengto automobilio pristatymas

Pats greičiausias būdas pakeisti automobilio kėbulo spalvą – „Plasti Dip“ dažai. Lietuvoje dar pakankamai mažai žinoma automobilių dažymo technologija vakar buvo pristatyta neseniai atsidariusiose „Plasti Dip dirbtuvėse“.
Atidarymo akimirka
Atidarymo akimirka / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Visiems susirinkusiems buvo norima ne tik papasakoti kas yra „Plasti Dip“ dažai, bet ir parodyti kaip atrodo vos per kelias valandas nudažytas automobilis.

Bandomuoju „Plasti Dip dirbtuvių“ triušiu tapo netradicinių formų „Scion xB“. Į jaunimą orientuotos markės automobilio dažymo procesas nebuvo skausmingas nei pačiam automobiliui, nei savininko piniginei.

Kaip patys meistrai teigė, šio automobilio dažymo kaina „Plasti Dip“ dažais kainuotų 800 eurų. Pasak „Plasti Dip dirbtuvių“ vadovo, Tomo Dieninio, pati patraukliausia „Plasti Dip“ savybė – galimybė keisti automobilio kėbulo spalvą, nedarant jokios žalios originaliems dažams.

Organizatorių nuotr,/Renginio akimirka
Organizatorių nuotr,/Renginio akimirka

„Mašiną galima plauti naudojant aukšto slėgio vandens siurblius. Automobilį padengus Plasti Dip dažais, mes net gi rekomenduojame automobilį nuplauti bent vieną kartą per savaitę“, - Tomui Dieniniui antrina dirbtuvių įkūrėjas Ramūnas Žilionis.

Liečiant nudažytą paviršių atrodo, kad dažai labai imlūs purvui ir greitai nusibraižantys. Su kolegomis vieningu balsu sakėme, kad automobilio kėbulo norėtusi švelnaus, padengto laku, tačiau dirbtuvių įkūrėjas R. Žilionis tikina, kad padengus laku, nebelieka patrauklios „Plasti Dip“ dažų funkcijos, greito dažų pašalinimo – plėvelė lupasi, tačiau sunkiai ir tai užtrunka ilgiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius