Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Porsche klubas Lietuva“ ateinantį savaitgalį jau aštuntą kartą rengs sezono uždarymo renginį

Nors vasara jau baigėsi, tačiau „Porsche“ sezonas turi tęstis, tad – „Porsche klubas Lietuva“ šiemet jau 8 kartą kviečia į rudenio sezono uždarymo renginį . Šiais metais klubas startuos su „Porsche Club Drive&Ski 2011"!
„Porsche“ klubo 2011 metų sezono atidarymas
„Porsche“ klubo 2011 metų sezono atidarymas / „Porsche klubo Lietuva“ nuotr.
Temos: 1 Porsche

Šį rudenį spalio 8-9 dienomis „Porsche“ automobiliai iš visos Lietuvos ir aplinkinių valstybių suvažiuos į Druskininkus. Bus laukiami svečiai iš Latvijos „Porsche“ klubo, pasirodyti turėtų ir „Porsche“ pardavimų atstovas Baltijos šalims.

Spalio 8 dieną, šeštadienį, 11 val. „Porsche klubo Lietuva“ nariai renkasi Druskininkuose, Vilniaus alėjos aikštėje. Ten galima bus pasigrožėti „Porsche“ rikiuote bei dalyvauti fotosesijoje. 12 val. „Porsche“ vairavimo ypatumus klubo nariai išbandys „Miesto slalome“. Uždarius eismą Šv. Jokūbo gatvėje, vyks slalomo varžybos. Šį kartą vėl talkins profesionalai iš „Juta racing“ ekipos, tarp kurių ir vienas žymiausių jaunųjų Lietuvos lenktynininkų – „Porsche klubo Lietuva“ narys Jonas Gelžinis.

16 val. Numatoma slalomo pabaiga ir apdovanojimai.

Spalio 9 dieną „Porsche“ klubo nariai pakeis automobilį į slidinėjimo inventorių ir išbandys jėgas ir greitį „Snoras Snow Arena“ slidinėjimo trasose. Šį kartą pažiūrėsime ar automobilių slalomo nugalėtojas taps pirmu ir slidinėjimo slalomo rungtyse.

Kiekvienais metais „Porsche klubas Lietuva“ organizuoja nuo 6 iki 12 įvairių renginių. Tai jau tradiciškai sezono atidarymas ir uždarymas, taip pat klubo gimtadienis, švenčiamas žiemą, renginių kalendorius skelbiamas metų pradžioje.

Šiais metais klubo nariai vyko į Estijos „Porsche“ klubo organizuotą jų 15 metų jubiliejaus šventę Saremų salose, rugpjūčio mėnesį dalyvavo „International Porsche Track days“ Parnu miesto trasoje. 

Keliaujama ir po Europą – praėjusiais metais Lietuvos „Porsche“ klubo nariai važinėjosi legendiniais „Mille Miglia“ keliais Italijoje, šiemet net 12 „Porsche“ automobilių aplankė Olandiją ir Belgiją. Kitais metais „Porsche“ kelias ves į Austriją.

O šią žiemą planuojama išbandyti „Porsche“ ir ant sniego renginyje „Porsche Club Ice Force“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius