-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renaldas Seibutis: aukštas ūgis netrukdo segėti saugos diržų

Renaldas Seibutis vairuoja jau 8 metus ir pirmąsias vairavimo pamokas gavo iš savo tėčio. Krepšininkas prisipažįsta, kad nuo pat vairavimo pradžios diržus visada segėdavo.
Renaldas Seibutis
Renaldas Seibutis

„Man buvo „kalama į galvą“, kad taip elgtis yra būtina ir, kad tokiu būdu yra užtikrinamas saugumas.“

Apie saugos diržus Renaldą nuolat įspėdavo tėvai, nes jiems tai išaiškinti buvo labai aktualu, dar prieš sūnui gaunant vairavimo teises. Instruktoriai taip pat įrodė, kad saugos diržai yra būtinas dalykas ir nuo to laiko, krepšininkui tai yra įprastas ritualas.

Renaldas nuolat stebi, kad šalia sėdintys keleiviai segėtų saugos diržus. Vaikino draugai, taip pat, kaip ir pats Renaldas, vadovaujasi saugumo taisyklėmis. O pastebėjęs neprisisegusius keleivius, sportininkas visus padrąsina taip padaryti.

R. Seibutis nelaiko savęs nutrūktgalviu vairuotoju, stengiasi neviršyti leistino greičio bei nepažeidinėti kelių eismo taisyklių. Kitiems tai gali pasirodyti nuobodžiai, tačiau Renaldui tai labai svarbu.

Nors ir būdamas aukšto ūgio, krepšininkas teigia, kad saugos diržai jam visai netrukdo. Tik pradėjus vairuoti saugos diržai gal ir gali pasirodyti kaip kažkas naujo ar neįprasto, tačiau kai pripranti, jie visiškai nebetrukdo.

„Prisisegti saugos diržą nieko nekainuoja, tačiau tai gali išgelbėti tavo ar šalia sėdinčio keleivio gyvybę“ – R. Seibutis.

VIDEO: Renaldas Seibutis - saugos diržų ambasadorius

Konkursas! Mūsų „Facebook“ puslapyje atsakyk, koks yra Renaldo Seibučio ūgis ir laimėk puikius akcijos „Verta“ marškinėlius!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius