Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūdžių priešas „Krown“ rūpestingiems vairuotojams dovanoja naują „Harley Davidson“

Švara mūsų gyvenime pastaruoju metu įgauna platesnę reikšmę ir tampa sąmoningumo bei atsakingumo požymiu. Pasirodo, prie mūsų saugumo gali prisidėti ir tai, jog tinkamai rūpinamės savo automobiliu. Rūpestis gali pasitarnauti mūsų sveikatai ir... pelnyti fantastišką prizą – naują „Harley Davidson“ motociklą.
Krown
Krown / Organizatorių nuotr.

Su bendrovės „Krown“ pardavimų vadovu Juliumi Paukščiu pirmiausia turėjome kalbėti apie automobilių gelbėjimą nuo didžiausio jų priešo – rūdžių. Paaiškėjo, kad tai dar ne visi pavojai, nuo kurių galima apsaugoti savo transporto priemonę šiame centre. Šūkis – „apsaugo, išlaiko, taupo“ – čia suvokiamas plačiai.

Tikslas – visapusiškai švarus automobilis

Bendrovė atsižvelgė į pasaulines aktualijas – be daugiametės įprastos kovos su rūdimis taip pat atlieka ir automobilių dezinfekavimą ozonu. Paaiškėjo, jog tokia procedūra – kaip ir apdirbimas antikorozine danga – rekomenduojama atlikti kartą per metus.

Šią paslaugą klientai gali gauti Vilniaus „Krown“ centre, bet yra galimybė tokią procedūrą atlikti iš atvykus į klientui patogią vietą. Beje, jei klientas savo transporto priemonę dengia antikorozine danga, ozonavimą gauna dovanų.

Organizatorių nuotr./Krown
Organizatorių nuotr./Krown

– Kodėl nusprendėte vykdyti klientų automobilių dezinfekavimą? Daugelis panašių bendrovių to nedaro.

– Mūsų tikslas – švarus automobilis. Tai reiškia, kad jis turi būti apsaugotas ne tik nuo rūdžių, bet ir nuo bakterijų. Dezinfekcijai mes naudojame ozono dujas. Šių dujų molekulės patenka į automobilio ventiliacijos sistemą, ertmes po sėdyne, po apmušalais ir į kitas sunkiai pasiekiamas vietas.

Ozonavimas padeda panaikinti visus nemalonius kvapus. Neliks dūmų, tabako, pelėsio, grybelio, dulkių, plastiko, chemikalų, gyvūnų, šlapimo ar maisto kvapo. Taip pat ozonas nužudo alergenus, dulkių erkutes ir bakterijas. Procedūros metu net iš oro pašalinami pavojingi organiniai junginiai.

– Toks valymas, turbūt, šiuo metu ypač praverstų viešajam transportui?

– Tiesa. Čia rastume tikrai daug kenksmingų bakterijų, nemalonių kvapų ir ligų sukėlėjų. Apie ozonavimą rekomenduojama gerai pasvarstyti visiems, kuriems teko vežti infekuotą asmenį ar kitaip susidurti su užkrečiamomis ligomis. Tokiu atveju reikia sterilizuoti automobilio paviršių ir išvalyti jame esantį orą.

Kaip tai veikia? Ozono dujos sunaikina visus žinomus patogeniškus mikroorganizmus – įskaitant COVID-19, SARS ir kitus virusus. Mokslininkai įrodė, kad gamtoje nėra ozonui atsparaus mikrobo arba viruso. Ozono molekulės prisijungia prie kenksmingų medžiagų ir jas sunaikina. Tokia reakcija įvyksta per kelias sekundes.

Ozonavimo procesą rekomenduojama atlikti kartą per metus. Mes visada domimės naujovėmis, todėl nusprendėme kuo skubiau reaguoti į padidėjusią paklausą. Atliekame ozonavimo paslaugas Vilniuje. Gali vykti ir į užmiestį.

Organizatorių nuotr./Krown
Organizatorių nuotr./Krown

– Kaip vyksta pats dezinfekavimo procesas? Ar ilgam tenka atsisakyti automobilio?

– Ozonavimo prietaisas pritvirtinamas automobilyje arba patalpoje ir darbiniu režimu veikia 7-10 minučių. Po išjungimo patalpa turi būti laikoma uždaryta apie 15 minučių. Prireikus, procesas kartojamas. Po to visos automobilio arba patalpos durys atidaromos ir interjeras išvėdinamas. Visas procesas su vėdinimu trunka apie ne ilgiau kaip 30-45 minučių. Kurį laiką galite jausti silpną ozono kvapą, kuris labai greitai išnyks.

– Teko girdėti, kad ši procedūra gali būti pavojinga žmogui?

– Ozonavimo metu patalpoje negali būti žmonių arba gyvūnų. Svarbu žinoti, kad ozono molekulės yra kenksmingos gyviems organizmams – įskaitant žmones ir gyvūnus. Dujos gali sudirginti kvėpavimo takus, todėl mes būtinai į paslaugą įtraukiame ir patį vėdinimą. Nerekomenduojama po ozonavimo iškart naudotis automobiliu, jei jis nebuvo išvėdintas. Tam tereikia atidaryti langus ir šiek tiek palaukti.

Korozija gali suėsti automobilį ir jūsų pinigus

– Skelbiate, kad esate oficialūs Kanados kompanijos „Krown“ atstovai ir teikiate automobilių antikorozinio padengimo paslaugas devyniuose centruose Lietuvoje. Ar verta kovoti su rūdimis?

– Naudojame kanadiečių sukurtą ir išbandytą technologiją, kuri jau 35 metus leidžia klientams taupyti pinigus. Automobiliai tarnauja ilgiau ir tenka rečiau juos remontuoti. Taip pat faktas, kad korozija per ilgą laiką gali susilpninti svarbius struktūrinius automobilio elementus – sumažėja transporto priemonės stabilumas ir jos saugumas.

Mes apsaugome gyvybiškai svarbias automobilio dugno ir kėbulo dalis, bei šimtus suvirinimo taškų kurie laiko transporto priemonės dalis kartu.

Verta žinoti, kad ši kanadiečių antikorozinė danga yra skirta ypač atšiauriam ir drėgnam Kanados bei rytinės JAV pakrantės klimatui. Šie produktai puikiai apsaugo nuo didelės drėgmės, kelio druskų poveikio bei pažeidimų.

– Ar skiriasi skirtingų gamintojų antikorozinio padengimo medžiagos?

– Praktika rodo, kad nemažai pažeistų korozijos automobilių yra padengiami netinkamomis priemonėmis, kurios dažniausiai būna orientuotos į naujo automobilio apsaugą. Dažnai antikorozinės medžiagos painiojamos tarpusavyje. Netinkamai panaudotos medžiagos gali paspartinti korozijos procesus. Su mūsų produktu taip nenutiks.

– Kokios medžiagos gali būti painiojamos?

– Visos antikorozines dangas galima suskirstyti į dvi kategorijas. Viena - medžiagos su bitumo ar vaško pagrindu. Kita - su riebaliniu pagrindu. Pirmos kategorijos medžiagos skirtos tik naujiems arba nepažeistiems paviršiams apsaugoti. Jei tokiomis medžiagomis padengiame rūdžių paveiktą paviršių, visa drėgmė lieka uždaryta, susidaro savotiškas šiltnamio efektas ir puikios sąlygos rūdims plisti. Medžiagas su riebaliniu pagrindu galima dengti ant bet kokio paviršiaus – ir pažeisto, ir naujo.

Organizatorių nuotr./„Krown“ – automobilių padengimas antikorozine danga
Organizatorių nuotr./„Krown“ – automobilių padengimas antikorozine danga

– Minėjote, kad jūsų naudojamos medžiagos Europoje neturi analogų. Kuo jos ypatingos?

– Tai danga, kuria galima saugiai padengti bet kokios būklės automobilį – bet kokiomis oro sąlygomis, bet kuriuo metų laiku. Procedūra trunka palyginus trumpai, nes medžiagas galima dengti ant ką tik nuplauto automobilio. Vanduo, kurį mūsų medžiaga visiškai išstumia, net padeda pasiekti sunkiai pasiekiamas suvirinimo siūles ar įtrūkimus. Kiti panašios paslaugos teikėjai sugaišta nemažai papildomo laiko, kol tinkamai išdžiovina automobilį. Mums to daryti nereikia.

Danga veikia kaip tiesioginis rūdžių konservantas, kuris įsigeria į rūdžių struktūrą – ženkliai pristabdo ir sulėtina koroziją. Ant sveiko metalo paviršiaus medžiaga veikia kaip riebi, elastinga, drėgmę išstumianti plėvelė, kuri izoliuoja metalo paviršių nuo koroziją skatinančių veiksnių.

Dar daugiau – mūsų gaminiai neleidžia elektronikai ir elektros jungtims oksiduotis bei rūdyti – taip išvengiama brangaus elektros sistemos remonto. Nesvarbu, ar jūsų automobilis yra naujas ar senas – mūsų priemonės padės ilgiau išsaugoti automobilio estetinį vaizdą ir techninį stovį.

VIDEO: „Krown“ technologijos saugo nuo korozijos jūsų automobilį

– Ar dažnai tenka kartoti tokią procedūrą, jei nori, kad rūdys niekada nekeltų problemų?

– Antikorozinis padengimas yra efektyvus tik tada, kai jis atliekamas periodiškai. Pagal mūsų technologiją, dugnas turi būti plaunamas specialiomis priemonėmis ir purškiamas kartą per metus, o kėbulo uždaros vidinės ertmės dengiamos kas 3 metus. Tai yra kompleksinis paslaugų rinkinys.

Kai transporto priemonė yra stipriai pažeista korozijos jai reikia atlikti pakartotinį antikorozinį padengimą dažniau. Statistiškai Lietuvoje daugiausia dešimties metų ir senesnių automobilių. Visi tokių metų automobiliai jau turi korozijos židinių. Jie gali pradėti sparčiai plisti. Jei nesiimsime priemonių, rūdys gali sugadinti automobilį stebėtinai greitai. Židiniai taip ir laukia, kada kelio druskomis aptaškytą automobilį paliksite neeksploatuojamą ilgesniam laikui. Remontas brangiai kainuos.

Kuo mažiau rūdžių – tuo mažiau remonto

– Kokio „amžiaus“ automobilį jau būtina padengti antikorozine danga?

– Kuo anksčiau pradėsite dengti automobilį antikorozine danga, tuo mažiau turėsite problemų su rūdimis ateityje. Paskaičiuokime, vidutiniškai lietuvis per gyvenimą nusiperka 6-7 automobilius. Jei galėtumėte transporto priemonėmis naudotis ilgiau, gal automobilių reikėtų įsigyti perpus mažiau?

Ką tai galėtų reikšti piniginei? Sutaupyti dešimtys tūkstančių eurų, kurių nereikėtų išleisti naujų automobilių pirkimui ar senų remontavimui. Šie pinigai virstų geresniu išsilavinimu vaikams, didesnėmis santaupomis senatvei ar greičiau grąžinta būsto paskola. Mes esame liudininkai, kad pora sugaištų valandų atliekant antikorozinį padengimą leidžia sutaupyti tūkstančius eurų.

Organizatorių nuotr./„Krown“ – automobilių padengimas antikorozine danga
Organizatorių nuotr./„Krown“ – automobilių padengimas antikorozine danga

– Panašu, kad rūpinatės ne tik automobilio visapusiška švara. Skelbiate, kad vienam iš klientų žadate padovanoti „Harley Davidson“ motociklą?

– Taip, tai tiesa! Liepos mėnesį vienam iš savo klientų įteiksime naują „Harley Davidson“ motociklą. Žaidime dalyvauja visi klientai, atlikę automobilio antikorozinį padengimą mūsų centruose.

Organizatorių nuotr./Krown
Organizatorių nuotr./Krown

Kas nenorėtų garaže turėti naują motociklų pasaulio ikoną – „Harley Davidson“? Ir kas sugebėtų nesišypsoti juo važinėdamas? Tai mūsų sėkmingo bendradarbiavimo su partneriais pasekmė – galime išpildyti svajonę – padovanoti šį motociklą!

Visi mūsų antikoroziniai centrai Lietuvoje kviečia automobilių savininkus padengti savo transporto priemones antikorozine danga pagal kanadiečių sukurtą ir išbandytą technologiją. Naudos ir pliusų daug. Galėsite brangiau parduoti automobilį, pigiau kainuos dauguma remontų, ilgiau važinėsite saugesne transporto priemone. O gal pasiseks ir liepą sėsite ant naujo motociklo?

VIDEO: „Krown“ vienam klientui dovanoja „Harley Davidson“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius