Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusiška istorija: visureigio „Lexus“ vairuotojas psichopatas mirtinai sumušė „pernelyg lėtą“ pėsčiąjį

Rusiją sukrėtė smurto protrūkis. Visureigio „Lexus“ vairuotojas Novosibirske mirtinai sumušė „per lėtą pėsčiąjį“.
Avarija Novosibirske
Avarija Novosibirske / newsru.com iliustr.

Paaiškėjo, kad visureigio vairuotojas, smulkus verslininkas Ivanas Džigiris supyko ant senuko, kuris lėtai ėjo per gatvę ne pėsčiųjų perėjoje.

Nesuvaldęs neigiamų emocijų naujasis rusas išlipo iš automobilio ir kelis kartus smogė senoliui į galvą. Pėsčiasis nuo sužalojimų mirė, į smegenis išsiliejus kraujui.

Kaip praneša KP.ru, verslininkas, kaip kai kurie Lietuvos politikai, iškart po tragiško incidento bandė „gelbėtis“ nuo policijos ligoninėje. Jį staiga „ištiko širdies smūgis“. Teisme skundėsi apetito trūkumu ir nemiga.

Tačiau sankcijų nusikaltėlis vis tiek neišvengė – kol kas gavo du mėnesius namų arešto. Visureigio vairuotojui gresia 15 metų kalėjimo už sąmoningą pakenkimą žmogaus sveikatai, pasibaigusį mirtimi.

Senolis – gerbiamas žmogus

Vėliau paaiškėjo, kad vairuotojo psichopato auka tapo 77 metų Aleksandras Jelisejevas – karo veteranų tarybos pirmininkas, buvęs paplūdimio gelbėtojas, dovanojęs antrą šansą ne vienam žmogui.

Liudininkai pasakoja, kad „Lexus“ iki sankryžos atvažiavo dideliu greičiu. Iššokęs iš visureigio verslininkas iš pradžių pastūmė senuką. Šiam atsikėlus, kelis kartus smogė. Iškart po to nuvažiavo.

Policija psichopatą sugavo po pusvalandžio. Šis aiškino nenorėjęs sužaloti senuko: neva dėl bendros tvarkos apkumščiavo ir nuvažiavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius