Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį startavo naujas čempionatas – Automano slalomo taurė

Šį šeštadienį Trakų Dvarkiemio aikštelėje startavo naujas, rudeninis slalomo čempionatas Automano taurei laimėti. Puikus oras pritraukė net 29 dalyvius ir gausų būrį žiūrovų.
Automano slalomo taurė
Automano slalomo taurė / D1sport nuotr.

Spalio 16 d. startavo pirmasis iš penkių slalomo etapų. Dalyviai buvo suskirstyti į dvi klases pagal automobilius – varomus priekiniais ratais (FWD klasė) ir galiniais ratais (RWD klasė). Taip pat buvo galima registruotis papildomiems važiavimams FREE klasėje, kurioje buvo kovojama dėl papildomų GeraDovana.lt įsteigtų prizų.

Po dalyvių registracijos ir automobilių techninės apžiūros, susipažinimo su trasa rato dalyviai rikiavosi įskaitiniams važiavimams. Viso buvo važiuojama po tris kartus ir įskaiton imama dviejų geriausių ratų suma. Pagal tai ir paaiškėjo šio etapo nugalėtojai. Už kiekvieną paliestą ar nuverstą kuoliuką skiriama 5 sekundžių bauda.

Greičiausias tiek savo klasėje (FWD), tiek laisvuosiuose važiavimuose buvo Saulius Sirutkaitis su geltona bitute – Honda CRX. Antras FWD klasėje liko, šiais metais Lietuvos ralio čempionate startavęs, Edvinas Bieliauskas, trečias – Toyota Celica klubo atstovas Andrius Zacharovas.

Greičiausias galu varomų automobilių klasėje buvo Lukas Švedas su rožiniu Toyota MR2. Jaroslav Ozevič su Mazda MX5 užėmė antrą vietą, trečias – aktyviausią gerbėjų būrį atsivežęs Romas Kiaulakys.
Pateikiame prizininkų rezultatus:

FWD klasė:
1. Saulius Sirutkaitis (Honda CRX) [36] 1:19,78
2. Edvinas Bieliauskas (VW Golf) [20] 1:25,07
3. Andrius Zacharovas (Toyota Celica) [35] 1:25,63

RWD klasė:
1. Lukas Švedas (Toyota MR2) [19] 1:23,94
2. Jaroslav Ozevič (Mazda MX5) [37] 1:25,92
3. Romas Kiaulakys (BMW 325) [25] 1:27,12

FREE klasė:
1. Saulius Sirutkaitis (Honda CRX) [38] 1:18,44
2. Romas Kiaulakys (BMW 325) [48] 1:22,19
3. Mantas Šliogeris (Peugeot 106) [44] 1:23,12

Sekantis etapas numatomas po dviejų savaičių. Sekite automanas.lt informaciją ir mes būtinai informuosime. Kviečiame čempionate dalyvauti ir kitus dalyvius, negalėjusius startuoti šį savaitgalį. Rezultatus ir daugiau nuotraukų rasite www.d1sport.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius