-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį stilingiausi dviratininkai surems jėgas

Priešpaskutinį rugpjūčio sekmadienį – rugpjūčio 18 dieną – didžiausioje Lietuvoje ir Baltijos šalyse dviračių šventėje „IKI Velomaratonas“ varžysis ne tik sportininkai, bet ir mėgėjai. Tiesa, jie lenktyniaus ne trasoje, o kūrybiškumo varžybose. Originaliausi dalyviai pretenduos laimėti vertingus prizus, rašoma pranešime.
Velomaratono akimirkos
Velomaratono akimirkos / Edgaro Buiko nuotr.

Kaip ir kasmet, į „IKI Velomaratoną“ susirenka dėl rezultato besikaunantys sportininkai, kurie užimta prizines vietas pagal „CRAMO Sport“ ir „Semi-Sport“ važiavime įveiktą laiką. Likę dalyviai mėgėjai nevažiuoja dėl rezultato, jų laikas – nefiksuojamas. Tačiau iš jų neatimamas kūrybiškumo azartas. Praėjusių dviračių maratonų praktika rodo, kad originalumui ribų nėra ir dalyviai pavirsta superherojais, naminiais gyvūnais ar net kosminėmis raketomis.

Patys kūrybiškiausi šiais metais laimės „Audimo“ įsteigtus prizus: stilingiausia dalyvė ir stilingiausias dalyvis laimės po 100 Eur vertės apsipirkimo kuponą, o stilingiausia komanda – apsiaustus nuo lietaus.

„IKI Velomaratone“ šiemet laukia atsinaujinęs ir ypač gausus renginio miestelis, įsikūręs prie LR Seimo rūmų. Renginio metu atvykusieji galės ne tik stebėti dalyvių važiavimus, bet ir išmėginti įvairias atrakcijas, pažinti ekologiško bei sveikatingumu paremto gyvenimo būdo principus, pasiklausyti šiuolaikiškos muzikos bei išbandyti nemokamas pramogas.

„IKI Velomaratonas“ tradiciškai vyks priešpaskutinį rugpjūčio sekmadienį – rugpjūčio 18 dieną Vilniuje. Renginio startas ir finišas numatytas prie LR Seimo rūmų. Didžiausioje Baltijos šalių dviračių šventėje mėgėjams skirtas „ERGO mėgėjų“ važiavimas (pasirinktinai 10, 20 arba 30 km), treniruotiems mėgėjams – „CRAMO Semi Sport“ (50 km) grupė, profesionalams – „CRAMO Sport“ (100 km) važiavimas, o el. paspirtukų, vaikų bei „Terrasport“ riedučių, riedlenčių ir paspirtukų grupės dalyviai riedės atskiroje, 2,4 km ilgio trasoje. Dalyvavimas „Terrasport“ ir el. riedučių važiavimuose – nemokamas. Dalyviai registruotis į renginį gali internetu: www.ikivelomaratonas.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius