Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sekmadienį – 6 valandų „OBS World Endurance Cup sponsored by Optibet“ virtualios lenktynės Austrijoje

Trečiasis lietuvių organizuojamų tarptautinių „OBS World Endurance Cup sponsored by Optibet“ virtualių ištvermės lenktynių etapas bus vienas ilgiausių ir greičiausių. 6 valandų lenktynės vyks „Red Bull Ring“ trasoje, kurioje nestinga vietų lenkimams ir mažesnė saugos automobilio išvažiavimo į trasą tikimybė.
6 valandų „OBS World Endurance Cup sponsored by Optibet“ virtualios lenktynės Austrijoje
6 valandų „OBS World Endurance Cup sponsored by Optibet“ virtualios lenktynės Austrijoje / Organizatorių nuotr.

Sekmadienio tiesioginė transliacija:

Po dviejų etapų čempionate GT3 klasėje pirmauja „Fordzilla“ komanda (49 taškai), antroje vietoje „Power Hit Radio Racing“ (36 taškai), trečioje – „RSR by ButKicker“ (24 taškai). GT3 AM lyderiais tapo „Locals Autosport“ (36 taškai), nuo jų 3 taškais atsilieka „Slow & Confused“, trečioje vietoje „SRB Motorsport by Lintvega“ (26,5 taško). GT4 klasėje kol kas greičiausi „MTSGRG“ (44 taškai), o antra ir trečia vietą dalinasi po 29 taškus pelnę „Shipzee Racing“ ir „Litcargus“.

„OBS World Endurance Cup sponsored by Optibet“ čempionatui artėjant link pusiaukelės, komandų paklausėme apie jų siekius, padarytas klaidas ir lenktyninius automobilius.

„Power Hit Radio Racing“, „Porsche 911 GT3 R“, GT3 klasė. 2 vieta po dviejų etapų:

„Šis čempionatas mums kol kas klostosi labai permainingai. Nugalėjome pirmame etape, o antrame patyrėme avariją. Tai gerokai sujaukė mūsų galimybę kovoti dėl pergalės sezone, bet mes nenuleidžiame rankų. Smagu, kad galime pasivaržyti su geriausiomis Lietuvos komandomis, kita vertus jaučiasi jog lenktynininkų meistriškumas gerokai skiriasi.“

„Slow & Confused“, „Porsche 911 GT3 R“, GT3 AM klasė. 2 vieta po dviejų etapų:

„Mes nugalėjome pirmame etape Spa trasoje, o „Long Beach“ buvo tiesiog tragedija. Ten mums tiesiog nesisekė. Bandėme įvairias strategijas, bet prieš lenktynių pabaigą išvažiavęs saugos automobilis viską sugriovė. Nuo varžovų atsilikome visu ratu ir tik dėl to, kad ir jie turėjo problemų, mes vis dar antroje vietoje čempionate. Jei toliau galėsime kovoti dėl prizinių vietų, bus puiku. Labai džiaugiamės, kad dalyvaujame šiose lenktynėse. Tai vienas geriausių čempionatų, kur mums yra tekę lenktyniauti.

„Shipzee Racing“, „Porsche 718 Cayman GT4“, GT4 klasė. 2 vieta po dviejų etapų:

„Šiame čempionate pastebime labai įdomią tendenciją. Visos komandos, kurios nugalėjo pirmame etape, labai prastai pasirodė antrame. Taip nutiko ir mums – pergalė, o po to finišas paskutinėje vietoje. Nepaisant to, mes ir toliau esame pasiruošė kovoti dėl pergalės, manome, kad geresnė komunikacija tarp komandos narių padės išvengti tokių avarijų, kokios nutiko „Long Beach“ trasoje. Kalbant apie automobilius, manome, kad varžovų „Aston Martin“ turi šiokį tokį pranašumą tiesiosiose, bet mes esame „Porsche“ gerbėjai ir nekeistume jo į jokį kitą.

„OBS World Endurance Cup sponsored by Optibet“ nugalėtojų trejetukui bus suteikta galimybė išbandyti tikrą lenktyninį Porsche automobilį realioje trasoje. 5-6 vietos bus apdovanotos „Sechszylinder art“ paveikslais, o patekę į dešimtuką vyks į „OBS World“ VIP renginį. Dar įdomiau yra tai, kad visi prizai bus įteikti NFT (unikalūs vertę turintys virtualūs žetonai) pavidalu, o tai reiškia, kad jų gavėjai, jei nepasinaudos patys, galės parduoti virtualiame pasaulyje ir žetonus konvertuoti į realius pinigus.

Visos „OBS World Endurance Cup sponsored by Optibet“ lenktynės bus transliuojamos tiesiogiai per 15min.lt ir Gazas.lt Facebook platformas. O tarptautinė auditorija anglišką transliacijos versiją matys per Twitch ir Youtube.

Šio savaitgalio lenktynių Red Bull Ring trasoje tvarkaraštis:

Lapkričio 25 d., penktadienis
Treniruotė 1 - 18:00-00:00.

Lapkričio 26 d., šeštadienis
Treniruotė 2 - 18:00-00:00.

Lapkričio 27 d., sekmadienis
Apšilimas - 12:30,
GT4 kvalifikacija - 14:00 (tiesioginė transliacija),
GT3 kvalifikacija - 14:20 (tiesioginė transliacija),
Lenktynės - 14:40-20:40 (tiesioginė transliacija).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius