Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaitytoją papiktino autobuso vairuotojas, pamiršęs kelių eismo taisykles

Vilnietis Mažvydas S., penktadienio rytą 9.30 val. važiuodamas iš Pilaitės 75-ojo maršruto autobusu, užfiksavo KET pažeidimą. Autobuso vairuotojas kalbėjo telefonu. Tuo metu, pasak Mažvydo, jis vežė 40–50 keleivių.
Autobuso vairuotojas pažeidė taisykles
Autobuso vairuotojas pažeidė taisykles / Skaitytojo Mažvydo nuotr.

Iš tiesų, nuotraukose matosi, kad vairuotojas dešinę ranką su telefonu yra priglaudęs prie ausies.

Verdiktas: vairuotojo elgesys netoleruotinas

Savivaldybės įmonės „Susisiekimo paslaugos“ atstovė Miglė Bielinytė 15min žadėjo išsiaiškinti situaciją. Vėliau atsiuntė tokį UAB „Vilniaus viešasis transportas“ (toliau – VVT) komentarą. Jį pateikiame žemiau.

VVT vairuotojai savo darbe privalo vadovautis Kelių eismo taisyklėmis, kurių 20 punktas reglamentuoja naudojimąsi mobiliaisiais įrenginiais transporto priemonės vairavimo metu.

Tad nuotraukoje matomas vairuotojo elgesys yra netoleruotinas. Šiuo atveju norime padėkoti keleiviui, kad neliko abejingas ir informavo apie tokį vairuotojo elgesį, bei atsiprašyti įmonės vardu. Vairuotojas jau pakviestas į pokalbį dėl šio incidento.

Užfiksavę keleivių atsiliepimus dėl vairuotojų elgesio, kiekvieną jų nagrinėjame atskirai – aiškinamės įvykių aplinkybes, kalbamės su pačiais vairuotojais, įspėjame juos, o prireikus taikome ir drausmines nuobaudas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius