Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Škotijoje aviganis „nuvarė“ traktorių, Sibire haskis su „Žiguli“ trenkėsi į „Mercedes“

Kaskart artėjant vasarai šunų šeimininkai perspėjami, kad savo augintinių nepaliktų vienų automobilyje – jie lengvai gali perkaisti. Tačiau panašu, kad jų vienų palikti nederėtų ir dėl kitos priežasties – jie gali nuvaryti jūsų automobilį. Šią savaitę taip nutiko net dviejose vietose – Sibire ir Škotijoje.
Sibire haskis su „Žiguli“ trenkėsi į „Mercedes“, Škotijoje aviganis „nuvarė“ traktorių
Sibire haskis su „Žiguli“ trenkėsi į „Mercedes“, Škotijoje aviganis „nuvarė“ traktorių

Sibire haskis su „Žiguli“ trenkėsi į „Mercedes“

Kelių policininkams Sibire – juokas, o draudimo įmonei – košmaras. Liudininkai siberiantimes.com pasakojo, kad paprastai rimti kelių policininkai negalėjo susitvardyti, kai pamatė, dėl ko kilo avarija. Prie „Žiguli“ vairo pirmą kartą sėdo jaunas haskis.

Šuns šeimininkas paliko savo augintinį „Lada“ automobilyje ir nuėjo į parduotuvę. Haskis nebuvo nusiteikęs ramiai laukti – tol šmirinėjo po automobilį, kol jį netyčia užvedė.

Netoliese parduotuvėje dirbantis vyras pasakojo: „Buvo maždaug 15 val., kai „2106 VAZ“ vairuotojas išlipo iš automobilio ir paliko šuniuką haskį jame. Šunytis pašėlo ir sugebėjo sujungti laidus, nuo kurių užsivedė variklis.“

Siberiantimes/Galina Baranova nuotr./Haskis prie „Žiguli“ vairo
Siberiantimes/Galina Baranova nuotr./Haskis prie „Žiguli“ vairo

Automobilis buvo pastatytas ant nedidelio kalniuko, tad transporto priemonė pradėjo judėti. „Šuniukas netgi sukinėjo vairą, tad automobilis padarė nedidelį puslankį ir atsitrenkė į stovintį „Mercedes“, tuomet – į „SsangYong“ automobilius“, – pasakojo liudininkas.

Barnaulo kelių eismo policija užfiksavo avariją. Visą kitą turės išsiaiškinti draudimo įmonė.

Į vietą atvykę kelių policininkai plyšo juoku. Jie net nežinojo, kaip įvardinti kaltuosius. „Atėjęs savininkas visą kaltę suvertė šuniui – dėl to gerokai įsiuto apgadintų automobilių savininkai“, – sakė liudininkas.

Barnaulo kelių eismo departamento atstovas spaudai paaiškino: „VAZ automobilio savininkas jį pastatė prie parduotuvės Kosmonautų prospekte, jame paliko haskių veislės šuniuką ir išėjo apsipirkti. Šuniukas labai susijaudino po ilgo laukimo ir pradėjo maltis po automobilį ir kažkaip sugebėjo užvesti variklį.

Automobilis pajudėjo ir atsitrenkė į dvi kitas pastatytas transporto priemones. Barnaulo kelių eismo policija užfiksavo avariją. Visa kita turės išsiaiškinti draudimo įmonė.“

Škotijoje aviganis „nuvarė“ traktorių

Tuo tarpu Škotijoje šuo „nuvarė“ traktorių. Antradienio ryte Abingtono ūkininkas ne juokais išsigando, kai jo aviganis Donas netyčia nuvairavo traktorių į judrų greitkelį.

Aviganis Donas
Aviganis Donas

Važiuodamas traktoriumi su savo šunimi Tomas Hamiltonas kelioms akimirkoms sustojo, kad pasirūpintų benuklystančiomis avimis. Tačiau šuniui Donui tiek laiko pakako – jis kažkaip pradėjo važiuoti ir nuvairavo traktorių per tvorą į netoliese besidriekiantį M74 greitkelį. 

Dono pasivažinėjimas baigėsi atsitrenkimu į pertvarą, o pakeliui nuvertė ir skydą nuo vėjo. Šuns nuotykiai sukėlė dideles spūstis. Laimei, nei šuo, nei žmonės nenukentėjo.

VIDEO: Škotijoje aviganis „nuvarė“ traktorių

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius