Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Superbowl“ rungtynių metu įspūdinga reklama pristatytas „Maserati Ghibli“

Vienas labiausiai pasaulyje vertinamų prabangių automobilių gamintojų „Maserati“ JAV amerikietiško futbolo lygos (NFL) finalo „Superbowl“ metu tūkstantinei auditorijai pristatė savo naujausią modelį „Maserati Ghibli“.
Maserati Ghibli
Maserati Ghibli / „Maserati” nuotr.
Temos: 2 Ferrari Maserati

Pristatymui pasirinko žiūrimiausias rungtynes

Šis automobilis buvo pristatytas 90 sekundžių trukmės reklaminiu klipu „Strike“ („Smūgis“), parodytu per svarbiausio ir populiariausio JAV sporto renginio pirmąjį kėlinį.

„Nutarėme, kad pats geriausias laikas Šiaurės Amerikos rinkai pristatyti naują „Maserati Ghibli“ modelį yra būtent tuomet, kai visa šalis sėdi prie televizorių ekranų. Todėl naujajam vaizdo klipui ir pasirinkome „Superbowl rungtynes“, – sako „Maserati S.p.a“ generalinis direktorius Haraldas Westeris.

(Newspress.co.uk nuotr.)/„Maserati Ghibli“
(Newspress.co.uk nuotr.)/„Maserati Ghibli“

Giriasi augančiais pardavimais

Praėjusiais metais „Maserati“ automobilių pardavimai Šiaurės Amerikos rinkoje augo daugiau negu dvigubai, o į antrąjį savo veiklos šimtmetį „Maserati“ žengia su dar didesnėmis ambicijomis ir puikiu produktu – prabangiu sportiniu sedanu „Maserati Ghibli“.

Šis modelis, anot gamintojo, tęsia „Maserati“ automobilių prabangos tradiciją, tuo pačiu pasiūlydamas kiek žemesnę kainą, kad būtų patrauklesnis naujiems pirkėjams.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Maserati Ghibli“
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Maserati Ghibli“

Suvaidino Oskaro laureatė

„Maserati“ reklama „Strike“, kurioje suvaidino Oskaro apdovanojimams nominuota aktorė Quvenzhane Wallis, atspindėjo įmonės sunkų darbą ir aistrą išlaikyti netikėtumo elementą.

Gamintojo teigimu, su reklama susitapatinti gali visi, kurie daug ir ilgai dirba, gyvenime susiduria su daugybe iššūkių, bet juos įveikia ir sukuria kažką, kuo gali didžiuotis. Šiame emocingame vaizdo klipe taip pat atsispindi „Maserati“ tradicijos ir aukšti kokybės standartai.

VIDEO: Pristatomasis „Marati Ghibli” vaizdo klipas

Modelis suviliojo ir lietuvius

Su naujuoju sedanu „Maserati Ghibli“ jau nuo 2013 m. vasaros pažįstami ir prabangių automobilių gerbėjai Lietuvoje. Čia naujasis modelis iškart sulaukė didelio klientų susidomėjimo ne tik dėl savo išskirtinio dizaino bei techninių charakteristikų, tačiau ir dėl kur kas labiau prieinamos kainos.

„Šio automobilio pirkėjai sako, jog tokia išvaizda, automobilio garsas ir emocijos už tokią kainą yra būtent tai, ko reikia“, – sako „Maserati“ prekės ženklo vadovas Lietuvoje Martynas Lukošiūnas.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Maserati Ghibli“
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Maserati Ghibli“

Pasižymi saugumu

Praėjusių metų gruodį „Maserati Ghibli“ taip pat gavo aukščiausią EURO NCAP saugumo įvertinimą. Pasak M. Lukošiūno, toks įvertinimas suteikia daug pranašumo, nes konkuruoti prabangių automobilių segmente vien tik dizaino ir puikių techninių savybių neužtenka – automobilis turi atitikti visus aukščiausius klientų reikalavimus, tarp jų ir saugumo.

Sportinį sedaną „Maserati Ghibli“ galima užsisakyti „Maserati“ salone Vilniuje. Jo kaina prasideda nuo 231 tūkst. litų  

Variklį kūrė „Ferrari“ inžinierius

„Maserati Ghibli“ yra pirmasis „Maserati“ vidutinio dydžio keturių durų prabangus sportinis sedanas. Po galingiausio modelio „Ghibli S“ variklio dangčiu slepiasi V6 benzininis agregatas su dviguba turbina, išvystantis iki 410 AG.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Maserati Ghibli“
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Maserati Ghibli“

Šis variklis yra kurtas vyriausiojo „Ferrari“ variklių inžinieriaus Paolo Martinelli ir surinktas „Ferrari“ gamykloje Maranello miestelyje. „Ghibli“ pasirinktinai taip pat gali būti komplektuojamas su galinių arba visų keturių varomų ratų sistema Q4.

Šio sportinio sedano interjeras pasižymi išskirtine prabanga – jį puošia itališkos odos, medienos ir kitų aukštos kokybės medžiagų apdaila, būdinga „Maserati“ prekės ženklui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius